Basnicky.sk

delegat-ka  Zobraziť/skryť lištu autora

Teraz mi ostáva asi tak voňať na sebe Playboy voňavku z lacného obalu, ktorá na mne vydrží 3 minúty

Zajtra je piatok. Bude to ten istý piatok čo vždy. Ty sa opiješ so svojimi, ja sa opijem so svojimi, potom sa tackavou chôdzou premiestnime do svetiel farebných reflektorov a naše pohľady sa budú stretať pri každom pohybe našich tiel.

Tvoj pohľad bude naznačovať, že sa chceš so mnou len vyspať, môj pohľad však bude znamenať aj čosi viac ako len hlúpe držanie ťa pri živote počas toho, ako ti bude pomaly klesať hlava na moje rameno.
Potom pôjdeme spolu domov. Vlastne spolu pôjdeš domov len ty so mnou. Vlastne to ja pôjdem domov s tebou, k tvojmu Domov. K môjmu Domov pôjdem ja už sama. Ako každý piatok..

Teória o strede Zeme v tvojom vchode už bude zrejme otrepaná a pokiaľ nenájdeš čosi lepšie ako je tvoja domáca zbierka dokumentárnych filmov o pávoch, či slonoch, myslím, že zasa ti ostane trčať slinka túžby na kútiku úst a ja pôjdem domov znova so sklonenou hlavou plnou myšlienok, či je správne to, čo som (ne)urobila. Ako každý piatok..

Potom príde sobota. Mne bude predpokladám zle a nebudem mať chuť zopakovať si piatkovú akciu aj v sobotu. Ty však budeš mať chuť aj za mňa a opäť ma budeš PRED POLNOCOU presviedčať, aby sme si šli "opekať". Ako každú sobotu po každom piatku.

A potom bude nedeľa, vtedy sa vo mne prebudí moja romantická duša prahnúca za nedeľnými prechádzkami plnými slnka a pohody. Vtedy ty nebudeš mať chuť, no hlavne čas na nič zo spomínaného. Ako každú nedeľu po každej sobote a každom piatku.

A ja potom ako každú nedeľu, ktorú nestrávim romanticky budem premýšľať o tom, ako pospájať svoje weekendové myšlienky do blogu, ktorý podla mňa napíšem až vo štvrtok. Ako každý týždeň dokolečka dokola.

No a keďže je práve pár minút po polnoci, ostáva mi asi tak voňať na sebe Playboy voňavku z lacného obalu, ktorá na mne vydrží asi tak 3 minúty.
Dátum vloženia 11. 8. 2011 02:20
Básnička je vložená v kategórii Ostatné
Počet zobrazení básne 1522
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre