Basnicky.sk

delegat-ka  Zobraziť/skryť lištu autora

Čo ma nasralo a čo sa u nás vyšťalo!! - a kto to potom riadil!!!!!!!

Tvári sa, že je hrdý Slovák, hlavne, že každé druhé slovo v statuse má po anglicky a blahoželá 21.februára kamoške k meninám, ktoré má v auguste. Lebo v Anglicku je problém si do Google naťukať aktuálny dátum a zistiť, kto má na Slovensku meniny. (Aby ste to s tým blahoželaním pochopili, tú kamošku pozná tak dlho, že by si mohol zapamätať aspoň to, že má tie meniny v letnom a nie v zimnom ročnom období. To je ako keby blahoželal babe s menom Eva 10.apríla len kvôli tomu, že si z neho niekto vystrelí tým, že jej (kamoške) pridá na nástenku vtipné blahoželanie, na ktoré má asi dôvod.)

Tento hrdý Slovák žijúci v Birminghame samozrejme počas svoju pobytu "tam u nich" nepije, lebo tam je to predsa drahé. No keď už, tak si to sfotí z každej strany, najlepšie s nejakým typom Nikonu nastaveným na macro a zo vzdialenosti aspon 2 metrov. Vtedy sa totižto dajú urobiť najlepšie macro fotky. (hmm, no kto by to bol povedal, že?:) )

Keď už teda príde po dlhom čase na to Slovensko ako hrdý Slovák, nezabudne na zvyky, frázy, pozdravy, ba dokonca hip hopové texty z krajiny, z ktorej prichádza. V úvode stretnutia vás "prekvapí" svojim (alkoholom opojeným) dychom, vezme telefón, volá hore spomínanej kamoške, (ktorá má meniny v auguste) a opäť "prekvapujúc" začne vetu slovenským ,,AHOJ,, ktoré následne dojebe tým, že jej povie, že práve stretol MISTR DELEGEJŠN -čiže mňa a potom "vyspelluje" (vyhláskuje) svoje meno anglickou abecedou.
(áno, Mr.! nie Mrs.! - a napísala som to naschvál tak, ako sa to má vysloviť)

A keď už teda my "chudinky" obyčajné Slovenky, preglgneme tento úvodný výplach jeho anglických KRÁTKYCH (zatiať krátkych) fráz, dohodneme sa, že by bolo príchod "niekdajšieho Angličana, no teraz už hrdého Slováka" osláviť.

Následne po druhom poldeci zapitým redbullom skonzumovanom v mojej izbe toto rozhodnutie oľutujeme. Slovák sa dostáva do polohy sediaceho opilca na mojej stoličke pred mojim notebookom. Do vyhľadávača naťukáva stránku youtube.com. (tytrubka.com :D) Je fakt neuveriteľné, čo znie nasledujúcich pár pre nás dlhých minút v mojich reprákoch. Anglický hip hop, ktorý som v živote nepočula, ani ho už nikdy počuť nechcem. Do toho sme nútené počúvať tento "kvalitný rap" aj "live" pretože hrdý Slovák si dal asi šlofíka a zastupoval ho rodený Angličan priamo v mojej izbe. Anglický rap priamo v mojej izbe.. Anglický rap priamo v mojej izbe...

Prichádza finálna fáza. Či už Angličan, alebo Slovák, všetci sme len ľudia a sem-tam musíme svoje močové mechúre aj vyprádzniť. I pobral sa tento pomenujme ho teraz opilec na naše skromné WC. I strávil tam hodný čas, i zanechal kus hodnej práce za sebou. Čo videl, resp. nevidel, to porúcal, čo na zemi nebolo, to tam vycikal. I pobral sa naspäť do izby, i pováľal sa mi po posteli, po gauči, i zlomil mi skoro stoličku, i volala som skoro jeho ocovi. ,,I,, je tu už veľa, takže: Po dlhom obúvaní sa pobral domov.

I ráno ma čakala "vtipná" SMS od tejto kreatúry s textom, že on si nič nepamätá, ale že ja určite áno. Zabil to vyškereným smajlíkom na konci vety.
Keby som mala zadarmo SMS.ky, alebo keby bol počet znakov v MM.ske neobmedzený, napísala by som mu presne tento istý text ako je v tom blogu!


Ááá, vlastne pointa! Tento hrdý Slovák si uvedomil, že hrdým Slovákom je až teraz, keď začali MS v Hokeji! :):):):) No nie je to super? Človek pri takýchto udalostiach zistí, kto vlastne (nie)JE! :D


PS: Tú šťanku som riadila ja!!! (grc) a už v živote nechcem, aby sa čo i len díval mojim smerom! (grc)
.
Dátum vloženia 11. 8. 2011 02:19
Básnička je vložená v kategórii Ostatné
Počet zobrazení básne 1335
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre