Basnicky.sk

Dark Elf  Zobraziť/skryť lištu autora

Túžba pozrieť dnu

Ženské telo bolo pre mňa vždy jedným veľmi veľkým tajomstvom. Nikdy by som nedokázal fyzicky ublížiť žiadnej žene.

Ženské telo je pre mňa ako obálka, v ktorej sa nachádza list, v ktorom sú napísané nenapísané a nevyslovené slová, a vety. Je to niečo zvláštne. Stále chodím okolo tejto obálky, a stále počúvam vo svojom vnútri to, aby som tu obálku otvoril.

Čo sa v nej ale nachádza? Čo je v tom liste, na ktorom sú slová, ktoré nikto nikdy nepovedal, slová, ktoré nikto nikdy nevyslovil? Možno práve preto by som chcel túto obálku otvoriť, a nazrieť dnu.

Niekedy je moje pokúšanie také veľké, že už držím túto obálku v rukách, a idem ju otvárať. No vtedy si ešte poviem nie. Stále tak predo mnou ostáva ukryté niečo tajomné, niečo, čo prenasleduje moju myseľ, niečo, o čom sa mi zdá...

Každým dňom je túžba prečítať si ten list čoraz väčšia a silnejšia. Avšak, bojím sa pozrieť dnu. Bojím sa, aby som tam nenašiel niečo, čo som vlastne nikdy nehľadal, ale možno tam nájdem práve to, čo som vždy chcel. Ja neviem, a jediné, ako to zistím je tak, že nazriem dnu.

Každá žena má túto svoju obálku. Čo sa v nej skrýva? Chcem to vedieť... Určite jedného dňa zoberiem túto obálku, a nazriem dnu. Možno tam nájdem poklady, možno úplne niečo iné... Nechám sa prekvapiť, až príde tá správna chvíľa, kedy budem túto obálku pomaly otvárať, a z vnútra vyťahovať ten list, na ktorom bude napísané, možno aj to, čo mám v tej chvíli robiť...
Dátum vloženia 9. 5. 2007 08:04
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2694
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre