Basnicky.sk

Moja prva a posledna LASKA

takze mala som asi 13 rokov! ked sa zacala moja prva laska!!!
spoznali sme sa tak lebo moja super kamoska chcela jedneho chalana volal sa Miro prezyvaju ho Mino!
ked som ho prvy krat videla spitala som sa kamosky ze co to ma za vkus vobec sa mi napacil! no neskor ked som sa snazila jej ho vybavit sa mi zacal pacit! po tajomky sme sa stretavali a bolo mi s nim super az kym nedoslo k tomu ked sa ma spital ci to s nim neskusim! v tej chvilke som bola stastna no aj ma cosi trapilo! Ako to mozem urobyt svojej super kamoske ved som jej slubila ze s nim nikdy nic nebudem mat! na druhy den som sa jej to pokusila vysvetlit! ona mi napisala list! " vies ja ta mam rada a ak budes stastna tak aj ja! nikdy na teba nezabudnem!" ja som jej verila a myslela som si ze to mysli uprimne! no ked som jej povedala ze s nim chodim s jej idolom ktoreho tak strasne lubila! pozrela sa mi do oci a povedala mi to co ma najviac bolelo! " ja som si myslela ze ma mas rada a nespravis mi to, ja som s tebou skoncila"

V tej chvili som sa rozplakala stratila som svoju super kamosku! nebavili sme sa spolu 3 mesiace a dokonca aj s tym mojim chalanom sa udobrila na Vianoce no na mna sa vykaslala a to ma moc bolelo! ale aspon moj chlapec ma podrzal! bolo mi s nim super boli sme spolu kazdy den! ale trapilo ma ze nemam uz svoju kamosku!

Raz sme sa s mojim chlapcom pohadali ale aj sme sa udobry v jeden den mi oco a mama zakazala sa s nim stykat povedali mi ze s takym chuliganom chodit nebudem! ja som im povedal ze dobro! no samozrejme stykali sme sa nadalej povedala som si ze ked som stratila kamosku nechcem stratit aj chalana ktoreho nekonecne lubim! v jeden den ma s nim rodicia na chytali strasne sme sa trapili aj on aj ja! ked som isla zo skoly ma chcela moja byvala kamoska zbyt koli tomu ze som jej prebrala chalana! samozrejme ze som sa bala no mi sme si to vysvetlili! bavili sme sa spolu no uz to nebolo ako pred tym! po 8 mesiacoch som sa zo svojou prvou LASKOU rozisla moc som trpela a stale plakala! strasne ma to bolelo!

neskor sa zalubil moj byvali do dalsiej kamosky! to bola rana pod pas viem ze som jej nemohla povedat ze nech si s nim nic nezacne lebo ja som urobila taku istu chybu! ale on a mi povedala " ze ma ma na to moc rada aby si na mna vykasla koli sprostemu chalanovi!" ja som si vtedy uvedomila aka som bola sprosta!

teraz je uz 4 mesiace potom co som sa rozisla s mojou prvou LASKOU! byva blyzsko mna a tak sa stale stykame! strasne ho lubim! ale nemozem mu to povedat nedavno sme si etse nadavali a robili peklo zo zivota! bolo to strasne! teraz sa uz aj pozdravime a ked sme u kamosa tak je tam aj on! vratili sa mi k nemu city ale musim na nho zabudnut!!!!!! a stou kamoskou ktora ho chcela sme teraz najlepsie kamosky na svete!!!!

P.S: mozno vas to nezaujmalo ale myslim si ze kazdemu sa stalo nieco podobne! a sorry za chyby ale neviem moc slovencinu!!!!! paaaaaaaaa NAVZDY!!!!
dátum vloženia
8. 11. 2006 20:41
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Próza
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. Lucinka

    Prosm vas napiste mi co si myslite o mojej prvej LASKE cize o tom co som napisala! diky

    8. 11. 2006 20:47
  2. nereg. Willdy

    ahoj, vies niekedy je zivot kruty aj ja som mala niekolko chalanov ale vetsina bola zo srandy - jako ze nic nebolo a len tak sa to hovorilo lenze tych dvoch co boly nieco viac mam stale rada a uvidis ze ak sa z toho nestane priatelstvo bude z toho opet laska...
    - hlavne sa musis "usadit" a vediet co chces, no mozno by si mu to mala aspon napisat sms-kou, lebo nikdy nevies co sa stane... nechcem byt morbidna- ale moj priklad co sa mi stalo - mala/mam som super kamosa do ktoreho som sa "zalubila" mala som asi 8 rokov takze som to nevedela presne opisat. Hanbila som sa mu to povedat, no teraz by som mu to povedala do oci lenze nemam tu prilezitost... umrel, neviem nanho zabudnut, nejde to a nechcem lebo ho milujem a nejde to zmenit stale sa prenho trapim. Prepac ze som sa tolko rozpisala... no zivot je kruty... prajem ti len to nejlepsie a nech si stastna - lebo me to moje stastie uz nikdo nevrati, ja si to uvedomujem uz teraz - v 14 rokoch tak kludne dufaj aj v "nemozne" ako ja :P

    8. 11. 2006 21:15
  3. nereg. Willdy

    a este - samozrejme 1...

    8. 11. 2006 21:15
  4. nereg. Lucinka :-)

    Velmi ti dakujem moc si mi pomohla! je to pre mna strasne tazke a viem ze ty to mas oproti mne ovela tazsie! a prosim nevzdavaj sa urcite si najds niaku lasku ktoru budes strasne lubit!!! a ja mu to nemozem napisat smskou pretoze on by sa mi mozno smial alebo by sa ku mne uplne inac spraval!!!! paaaaaaa

    9. 11. 2006 13:02