Basnicky.sk

TMA

Prečo je to tak že ak je svetlo unavené ,tak sa nemôže bránit a premôže ho tma ?Tá nekonečná tma ,ktora zatieni všetko to krásne čo na tom svete je.Prečo mi ta tma tak vadí? No možno tá tma mi pomaha zakryt tú moju bolest a čo ukrívam pred svetom. A možno že mi pomaha aby tá ktorej som povedal áno... neprišla na to že mam velmi daleko od štastného.Raz mi anjel v ludskom tele pošepol ,či neokradam tú svoju milovanu o citi na ktore jedine ona ma vyhradne právo...No možno anjelik maš pravdu ale stalo čo sa stalo a ver mi že ju o nič neokrádam . Ved kolko človek za svoj život zažije ten krásny cit -LASKU?čo ak je to už posledná a AMORA už omrzim? No možno že aj tebe amor chce pošepnút aby si sa neriadila rozumom ale citmy .Zivot beži strastne rychlo a ani sa nenazdame a ostanu nam už len spomienky.Bohu žial vela spomienok bude o zlych veciach ,no snažme sa aby tych prijemnych a krásnych bolo viac aby neprišiel taky okamyh že si položime otazku.....mal ten život zmysel?
dátum vloženia
4. 10. 2006 08:50
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Próza
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. ja

    Vaško, život má stále zmysel. len záleží na tom, ako ho prežijeme. Možno je škoda, že niektorí ľudia sa riadia skôr rozumom ako srdcom. Zachovávaj si len tie pekné spomienky a tie zlé spomienky hoď za hlavu.

    4. 10. 2006 18:05
  2. nereg. ja

    Mám ti napísať niečo pekné? Ale ja Ti to radšej poviem a možno aj ukážem osobne, keď sa stretneme a dúfam, že to bude pekné.

    4. 10. 2006 21:06
  3. nereg. vasko

    Kvetinka moja dúfam že sa stretneme ešte v tomto živote .Už teraz sa tešim ako zas budeš ku mne odmeraná...

    5. 10. 2006 07:57