Basnicky.sk

kracajuca  Zobraziť/skryť lištu autora

O zakrpatenom laloku, alebo prečo muži nepočúvajú

Povedzme si to z mosta do sprosta: Muži sú voči ženám zaujatí. Vezmime si len takú slovenčinu. Ak sa vám snívalo čosi pekné poviete, že ste mali krásny sen. Ak sa vám snívalo čosi škaredé, tak to bola nočná mora. To, že uzakonovateľom našej rodnej reči bol muž dokazujú aj iné hrozné slová v ženskom rode: práca, zábudlivosť, lenivosť, pýcha, žihľava, láska (lebo pre ňu sa najviac trpí), choroba a smrť. Ak sa pozrieme na rod mužský tak tam sú naopak slovíčka ako úspech, zadok, bozk, Robbie Williams, orgazmus ( následnosť je čisto náhodná), sex, relax, mobil a peniaze. Peniaze sú síce pomnožné, ale všimli ste si náznak slova muž v slovíčku pomnožné?

Môj otec by teraz povedal, že prídem za takéto názory do pekla. A dodal by, že som asi lesba. Na peklo neverím a lesba nie som, to viem určite. Ja som za to, aby sa chlapi chovali na spermie. Áno viem, že ich vedci dokážu vyrobiť aj umelo, ale som v tomto tradicionalista a pre tú prču z rozmnožovacieho procesu si objednávam rovno dvoch. Nemyslíte, že by sa mali chlapi uvedomiť, že sú na vyhynutie? Bolo osudnou chybou naučiť tvora s maternicou vymieňať žiarovky. Už aj objímať som sa naučila so ženami.

Ja sa totiž hrozne rada objímam a keď to robím so ženami, tak mi vadia prsia. Trú sa a verte mi, že to je hrozný pocit. Ale, keď sa chce, tak sa dá všetko. Vymyslela som si polohy, pri ktorých prsia nevadia. Najčastejšie sa jedná o polohu zo zadu, alebo z boku. Poloha pri tomto akte je veľmi dôležitá, to zdôrazňujem, nemenej dôležitejšia ,ako poloha výstrihu na ženskej hrudi.

Psychológovia tvrdia, že ženy viac počúvajú a muži pozerajú. A aj to málo, čo muži počujú závisí od vašej, nazvime to „aury“. Ja som sa raz v rámci vedy obetovala a vzala si na prvé rande tričko s výstrihom až po pupok. Okrem toho, že som dotyčnému musela opakovať každú druhú vetu, tak som si uvedomila ďalší fakt. Pred sebou som mala živý dôkaz o platnosti zákona dokonale pružných gúľ (tou druhou guľou myslím jeho hlavu). Keď som sa nahla, tak sa aj subjekt nahol a keď som sa dala do zadu , tak so mnou synchronizoval s matematickou presnosťou. Každé pravidlo má však svoje hraničné podmienky. Limitnou podmienkou v tomto prípade je fakt, keď namiesto amuletu nosíte medzi prsiami pupok.

Dovtedy je potrebné nájsť si polodokonalého muža s výškou konta úmernou hĺbke vašich očí. Polodokonalého pretože mám problém. A tým je moja deravá pamäť na symetrické, čiže podľa všeobecného pravidlá krásne tváre. Ono, nie je žiadna sranda, keď idete privítať na stanicu svojho priateľa a rozbehnete sa k úplne inému. A už vôbec to nie je vtipné, ak sa vám to stane viackrát. Moja mamka, ktorá ako posledná nestráca nádej, že mi raz bude rozumieť mi zahlásila, že je to tým, že mám zakrpatený predný lalok. Vraj aj nejaký Albert E. mal tento problém. Odložila som si to číslo Nového času a začínam sa zmierovať s faktom, že žiadneho krásavca mať nebudem. Chudák deti, dúfam, že výzor zdedia po mamičke. Tí psychológovia majú teda výnimočne pravdu. Ženy nepozerajú a muži nepočúvajú.

Dátum vloženia 14. 9. 2006 11:04
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 1752
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. annita

    tak toto bolo skvele perfektne som sa zabavila diqy mos

    14. 9. 2006 15:42
  2. nereg. MDM

    Heh tak uz Ti asi zacinam rozumiet... len mam okrem toho este jeden dalsi trochu zvlastny pocit, ze nerozumiem nicomu, teda podla tohto Tvojho zamyslenia mi uz nic nedava zmysel...

    Ty pocuj, odkial to beries??? take...take...ako to nazvat...eeeee...alternativne pohlady na svet, na zivot, na chlapov ???

    14. 9. 2006 17:14
  3. nereg. von Schwerzel

    je to fajn ..ale mne sa to zda z niekadiel prekopirovane?..hm kracajuca ..priznaj sa

    14. 9. 2006 18:10
  4. motylek

    hmm takze kracajucaza prwe dobry nick qou wadis?hehe a teraz k obsahu je to sice dost wtipne som sa zasmial a dost prawda len podla toho nezacni zitbo to skonci zle

    14. 9. 2006 21:16
  5. nereg. slnko

    zaujímavý je fakt, žesi sa obetovala v rámci vedy.....

    15. 9. 2006 07:25
  6. nereg. winc

    no neviem ci je to "prekopírované"
    ale mne sa to páči keďže som žena

    15. 9. 2006 09:57
  7. kracajuca (napísal autor básne)

    annita+winc som rada, že ste rady

    motylek_ na to tvoje upozornenie je už troška neskoro, toto je pár výpiskov z môjho denníka.

    MDM_ vieš, hodila som to sem aj kvôli tebe, mala som pocit, že sme sa pri našej debate trocha zamotali a keďže som už mala rozpracované toto tuná, tak som nereagovala a dúfala, že to prečítaš a pochopíš. Som rada, že si nepochopil :O).

    slnko_no jo, pre vedu sa trpí

    16. 9. 2006 11:01
  8. mortisha33

    heh je radost pocut konecne nieco co nadava na muzov a nie sme vzy len my zeny zle ja ti to uplne odobrujem a v plnej miere s tebou suhlasim....a vobec si nemyslim ze na tom co pises je nieco zle

    11. 10. 2006 11:41
  9. kracajuca (napísal autor básne)

    vdaka mortisha .. ja budem pokracovat teda.. :O))

    13. 10. 2006 22:58
  10. ZZZ

    zase raz z archivu

    23. 8. 2008 12:01
  11. predpolnocna a.


    23. 8. 2008 13:01
  12. ZZZ

    ..no ze to aj niekto zaregistroval..rad sa sturam v archivoch

    23. 8. 2008 13:05
  13. predpolnocna a.

    niekto???Miso

    23. 8. 2008 13:14
  14. ZZZ

    ou,prijmite moje ospravedlnenie draha Kristie,jasne ze ty niesi len tak niekto...

    23. 8. 2008 14:16