Basnicky.sk

Nadej.

Platit za to čo som ešte nekupil?Sam sa presviedčam že som ešte nelubil?Ači trpiet za to že som ublížil,čas mi krásu a zdravie vzalo a sam seba sa pýtam,čo sa vlastne stalo že vo svojich rokoch kde už je to všetko tažké,zatužilo moje srdce po láske.Sam seba sa pýtam ma to ešte zmysel?Ked už je ta moja, stará je tá mysel.Možno nejde o to čo si každy myslí možno ide o to že som asi zistil že napriek tomu že humorom hýrim prišiel som ja na to ,že som sa tak mýlil.Preto sa vás prosím ked pár krížikov už nosím.Može si chlap v mojom strednom veku najst si lásku len tak pre utechu a začat si ten krásny život uživat...?
dátum vloženia
6. 9. 2006 13:44
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Próza
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. ja

    Prepáč, ale s tým stredným vekom nesúhlasím. Život je nevyspytateľný. Život je príliš krátky na to, aby si si ten krásny život naozaj užil. Preto neváhaj a začni žiť svoj život naplno so všetkým čo Ti prinesie. To pekné si uži a to menej pekné hoď rýchlo za hlavu a ži ďalej. Si rodený romantik.

    6. 9. 2006 18:26
  2. nereg. kvetinka

    je to pekné a kašli na vek život treba žiť na plno v každom veku,tak tomu ver.a nezabudni si ho užívať a to hneď...veľa šťastia

    7. 9. 2006 19:58
  3. nereg. AMANDA

    Ano uživaj si život.Nemaš chut sa zoznámit?

    6. 10. 2006 13:46
  4. nereg. vasko

    MILA AMANDA ...život si uživam ,no nie tak ako by som chcel.A zoznamit sa? prepác..........

    8. 10. 2006 16:11