Basnicky.sk

digina  Zobraziť/skryť lištu autora

Básen nemá vložený názov

Jedneho krasneho letneho dňa,ked hviezdy padali sme sa stretli.Tvoj pohlad bol nadherny a ocarujuci...
Sedel si na sedadle v kine,vedla mna.Vtedy sme sa este nepoznali.Ked sa nam stretli pohlady,venoval si mi jeden krasny usmev.Ja som ti ho pravdaze opätovala.Bol to osud.Po skonceni kina sme sa obaja stretli vo dverach.Oslovil si ma slovom,ktore bolo osudove "AHOJ".
Vtedy som pochopila,ze je to laska na prvy pohlad.Jemna a krehka laska.Ja som sa na teba pozrela a opytala som na tvoje meno.Martin...A ja som Dominika.
Bolo to take kuzelne...Zacali sme sa rozpravat.Uz bolo neskoro,a tak sme sa rozlucili... Ty si ma odprevadil az ku dveram mojho domu.Vtedy sme sa bozkom este nelucili...Celu noc som kvôli tebe nespala.
Bola sobota rano.A ja som bola taka stastna.V penazenke som mala peniaze,obciansky a jednu super vec...Tvoje cislo.Ty si mal moje,a ja zas tvoje.Cakala som,ze mi zavolas.Cakala som jednu hodinu,dve a potom tri.O styri hodiny cakania mi zazvonil telefon.Bol si to ty.Ty,co si ma vcera tak ocaril.
UZ je to tyzden co sme spolu.Ten krasny tyzden plny lasky.Ja som bola taka stastna...
A dalsia sobota,a dalsia,a dalsia a je tu prvy krasny mesiac...Laska nas stale neopustala.
V jeden piatocny vecer,tesne pred ako sme sa pred mesiacom strerli,ked som isla spat,som mala strasne blby pocit,ktory ma zužoval a nedal mi celu noc spat.Mala som pocit,ze mam ist za zebou,ze ti mam ist pomôct.Nesla som...
A bola to velka chyba,ktora ma bude sprevadzat cely moj zivot...na ktoru nikdy nezabudnem.Jeho rodicia o nasom vztahu vedeli...a ak v sobotu rano zazvonil telefon a jaho rodicia mi oznamili najsmutnejsiu spravu v doterjsom mojom zivote.Povedali celi bez seba,s placom,ze Martina vcera ked se vracal odo mna zrazilo auto.Bol to uder,ktory som necakala.Strasne ma to vzalo...plakala som...Dni,tyzdne i mesiace.
A tak sa skoncila moja najkrajsia laska v mojom doterajsom zivote...
Nikdy viac nechcem,aby sa mi to stalo znova...uz to nedopustim...
Dátum vloženia 22. 4. 2006 13:56
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2295
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. Arwen

    Na začiatku som sa do toho úplne zažrala,ako je to pekne písané, no ten tragický koniec mi to nejak pokazil. Nie ako záver, ale taký sek...všetko je písané umelecky a ten koniec...trošku mi to zabilo dojem. Ale toto je len môj záver a vcelku sa mi to páči

    22. 4. 2006 17:39
  2. digina (napísal autor básne)

    Sorry za ten koniec,ale toto je pisane podla skutocneho pribehu...
    Mne osobne sa to nestalo,ale mojej najlepsej kamaratke,s ktorou som prezivala...

    22. 4. 2006 21:09