Basnicky.sk

Lisakajak  Zobraziť/skryť lištu autora

Sama v tme

Mám strach! že sa raz objaví pred mojím oknom a ukradne ma !
Splietla som sa bol to len sen. Zvládla som to bojovala som so snom a porazila som ho.Uverte mi mám na to začnem to viac riešiť a zbavím sa tých snov.
Dúfam , že sú to len sny ! Mám chuť ísť do starého lesa o ktorom som snívala minulú noc. neviem či sa mi to len zdá ale bolo tam tiež okno pripomína mi to nejaké miesto ale neviem, kde to môže byť nechápem neviem nič vypátrať ako keby ma niečo ťahalo dozadu! Pomôžte mi prosím ! Tak idem do toho najprv pôjdem do knižnice , potom sa pozriem k pani Standfildovej. Porozprávam jej o mojích nočných morách a poviem jej že toto sa može stať skutočnosťou. Neverím ,že zanikol cítim je tu! Nasleduje ma a večer k sebe ťahá. Keď to nevirieši zabije ma! Nevládzem to, nespala som minimálne 10 dní !
Musím si už kúpiť nejaké lieky musím tie noci vydržať hore. Svoju rodinu budem chrániť aj pri najhoršom! No tak teraz pôjdem domov a vymyslím plán na dnešnú noc.Zatmievá sa som už veľmi unavená tie lieky sú nanič.
Je tu! Kde si ? nechaj ma napokoji ! Prosím nechaj ma ! Pomoooooc!
Uniesol ma zobral ma do tmavej miestnosti , kde ma priviazal o stôl ! Bola som celá od krvi nevedela som čo som mala urobyť. Mala som na mysly , že budem hrať mrtvú po tajomky mu z vačku zoberem nôž a pichnem mu nôž do srdca.
No neni to také lahké ako si väčšina ľudí myslí. Dávnejšie som si to aj ja myslela.Pred dvoma rokmi som sa o toto isté pokúšala ale nedopadlo to dobre skoro ma zabil on! Teraz ma nezaujíma ale zabijem ho teraz ! Mám dojem že už ide no tak idem do toho . Je tu zadržala som dych! Uveril mi to ako sa naklonil zobrala som mu nož ale zistlil to. Sakra ! To je nemožné ho zabiť. Ale našťastie som stihla utiecť. Na druhý deň som zobrala knižku späť do knižnice! Išla som zas k pani Standfildovej a povedala jej o mojej nešťastnej noci. Ona mi na to odpovedala, keď sa to takto nedá vyriešíme to inak s mágiou!
Súhlasila som. Začali sme variť recept z biliniek s ktorým som sa pred nocou mala natrieť spolu aj sposteľou. Odýšla som domov dala na postel a na seba ten bylinkový recept. Pomohlo to ale len na jednu noc! Druhú noc som ho zas videla v okne ! Vbehol dnu a zobral ma no teraz keď ma bral som mu zobrala nož a pichla mu do srdca. Konečne odľahol mi kameň zo srdca ! Poďakovala som všetkým mojím blízkým.No kludne som išla spať a zrazu bum bum!! Nezomrel zobral ma do tmavej miestnosti a veznil ma tam odtial som sa nikdy neostala , každý ma hľadal ale nikdo ma nenašiel !
Potom nasledoval rad moju mladčšiu sestru Jessicu!
Pokračovanie nabudúce....

Posledná aktualizácia: 19. 10. 2012 19:01
Dátum vloženia 19. 10. 2012 16:50
Básnička je vložená v kategórii Zaľúbené
Počet zobrazení básne 1765
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre