Basnicky.sk

elizabet  Zobraziť/skryť lištu autora

LASKA

Čo je ? Bojíš sa mi do oči povedať, že ma neľubiš ? Nemáš v sebe toľko odvahy aby si to povedal ? Čo už ty možeš stratiť ? Nič !!! Iba, ak ti pribudne láska. Dievča, ktoré ťa bude lúbiť viac ako svoj život, ktoré by obetovalo všetko preto, ab si ju ľúbil. Nie !!!
Nemaš odvahu, ale veď by stačilo povedať len ako a ti pači a že ju maš rád. Prepač ale si " zbabelec". Na ktoého život rýchle zabudne pretože v ňom nič neznamenaš. Ale vieš, čo, ja ti niečo poviem na rozluičku. Cheš to počuť ? Dobre ! ĽUBIM ŤA !! Ano, ľúbim ťa ľúbim toho chlapca , ktorý sa niečoho bojy a ja neviem čoho a to, že ťa milujem nikto nezmeni. Možno niekede v kutiku srdca predsa len máš malé miestečko v ktorom je jedno male a volné miesto pre mňa !! PRe male, nevine dievčarko ! Prečo ho predomnou skryvaš ? Prečo ? Veď je som ešte nikomu neublizila ako ty ! Nie ! Tento život je pre niekoho štastný a pre niekoho štastný a pre niekoho smutný. A pre mňa je smutný a tažký ! Nemá bez teba zmysel. Zoberiem si ho, ale ty spominaj na to hlúpe a neivné diečatko, ktoré ťa ľubilo pred ktorým si utiekol , lebo si sa ho zľakol.
ŠKODA !!!!!!!!
Utiekol , si pred láskou ktoré by ta nykdy neopustila. Lebo ta mylovala. Ale ty to slovo nepoznaš ! Píšem to ešte plna lásky a života a v kutiku srdca túžim po tom že sa možno odvažiš prideš ku mňe a povieš
PREPAČ!!!!!
Dátum vloženia 30. 7. 2012 15:52
Básnička je vložená v kategórii Zaľúbené
Počet zobrazení básne 2165
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. Syber

    názov
    neviem prečo...
    prečítal som
    a akosi nadľudsky
    ma zoťal

    31. 7. 2012 00:19