Basnicky.sk

adko124  Zobraziť/skryť lištu autora

Moja mama

Moja mama nádherná je vždy ma ľúbi ako anjel.
Som tu preňu ona zas pre mňa máme sa radi ako
jeden veľký strom. Staráš sa o mňa a môj darček k tebe
je že som zlý a ty si to nezaslúžiš. Teraz ti vraciam to čo si pre mňa 11 rokov robila a tím pochopíš že ťa neskonale ľúbim.

Posledná aktualizácia: 28. 5. 2012 20:04
Dátum vloženia 28. 5. 2012 20:03
Básnička je vložená v kategórii Zaľúbené
Počet zobrazení básne 1916
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. Nepochopeny

    Aďko, ak som správne pochopil, máš iba 11 rokov. A podľa štýlu písania usudzujem, že sa poézii nevenuješ. presnejšie, že s písaním iba začínaš. Táto básnička určite potešila maminu, verím, že ťa za ňu pochválila. Idú z nej emócie, čo je dobre. Každé dielko musí na čitateľa tak trochu akoby dýchať. Ale musí ho aj zaujať. Na to aby si zaujal by si sa mal niečím odlišovať. A tu ti to trošku nevyšlo. lebo slovné spojenia ktoré si použil nie sú originálne, použilo ich už mnoho básnikov verím, že nabudúce to bude lepšie. Chce to iba čas. A ako často píšem, veľa, veľmi veľa čítaj a veľmi veľa píš, iba tak sa posunieš. A hlavne, ak ťa niekto skritizuje ber to ako dobrú radu a vždy si z tej kritiky niečo odnes. Veľa šťastia ;-)

    29. 5. 2012 18:17
  2. Nepochopeny

    Tak som mrkol profil. Ty máš už 15 ! A dokonca bývaš tu za rohom ) Jaaj chlape. A ja na teba tak opatrne, ako na malé dieťa Ale moje rady platia, to nepochybne áno

    29. 5. 2012 18:20