Basnicky.sk

amynan  Zobraziť/skryť lištu autora

Najlepší-najhorší

Povedal ,,O.K." no nebolo to O.K., vždy to skončilo O.K., vždy so mnou súhlasil, len aby sme sa náhodou nepohádali. Liezlo mi to už na nervy.
Nieže by bol zlý. Bol super. Mladý, inteligentný, so zmyslom pre humor a milým ksichtíkom. Čo viac si priať. Ale pre mňa bol až príliš dobrý, vždy sa snažil aby mi nič nechýbalo, bol pri mne a ja som začala mať pocit, že nemôžem dýchať. Robil pre mňa všetko a mňa to ubíjalo...Mala som hrozné obdobie.
Chcel ma a zamiloval sa... a to bol ten problém, chcel pokaziť všetko pekné...
Vždy, keď sa do mňa chlap zamiluje, prestanem mať o neho záujem, prestane byť pre mňa atraktívny. Aj keby mal 20 mercedesov a na účte nepredstaviteľné množstvo eur. Neviem prečo to tak je, ale táka už jednoducho som.
Bola som veľmi sklamaná keď mi to povedal...Že ma ľúbi. Dosť ma to zasiahlo.. Ďalší čo ma chce v priebehu dvoch týždňov požiadať o ruku... A to nám mohlo byť tak dobre...
Bolo to tak, ako keď sa vrátite z dvojtýždňovej dovolenky, ktorú ste strávili na Bahamách, na pláži so svojou letnou láskou, bez problémov, bez toho aby ste museli, variť, prať či žehliť alebo sa o niekoho starať a vstávať ráno do roboty. Štrnásť dní pohody, neustáleho tepla a slnka. A zrazu pristanete na upršanom Pražskom letisku, kde vám pilot hlási miestny čas 15:47 a teplotu vzduchu 16 stupňov celzia. Okrem toho vás na letisku čaká vaša mama z vašimi dvoma deťmi na krku.
O.K. deti síce nemám ale mám dvoch psov.
Myslím, že k tomuto sa dá celkom presne prirovnať tento pocit. Moja nálada klesla zo sto na mínus dva. A zajtra znova vstávať do roboty aby ste si aj budúci rok mohli vychutnať kurevsky drahú dovolenku niekde ďaleko od problémov.
V práci sa do nedá zvládnuť a potrebujete pauzu....
A presne to som povedala aj jemu. ,,Potrebujem pauzu!", a vymazala som si ho zo života... Veď čo, príde ďalší...
A zajtra? Konečne pekný deň v práci!
Dátum vloženia 26. 7. 2011 00:11
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2579
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. LevieSrdce

    Pre mňa nie.... To čo si napísala mi pripomína atraktívnu ženu čo s ničím nie je spokojná a nepozná slovo láska.. Bolo to na mňa veľmi povrchné.. A ja povrchné veci nemám rád.....

    26. 7. 2011 01:01
  2. amynan (napísal autor básne)

    veľa žien takých je, ďakujem za názor

    30. 7. 2011 20:30