Basnicky.sk

DOKTOR Z HOR  Zobraziť/skryť lištu autora

S tebou

Je tak krásne počúvať ked sa smeješ a ešte krajšie je smiať sa s tebou láska. S tebou sa smiať a aj plakať .S tebou byť štastný a v láske sa strácať. Ked sa naše pohlady do seba zahladia ked sa naše pery jemnými bozkami pohladia naše pocity a túžby sa spoja v jedno krásne objatie. Sme jedno telo jedna duša sme nebo zem kde nad nami len aniel lieta. Si tak krásna si tak nádherná si tou dúhou pre mňa žiariváTak rád by som sa s tebou vznášal modrou oblohou tak rád by som bol s tebou dúhou žiarivou. Dávam ti moje srdce na dlani dám ti moju lásku bez hraníc s tebou láska už na svete nikdy nebudem sám.
Dátum vloženia 4. 4. 2011 13:20
Básnička je vložená v kategórii Ostatné
Počet zobrazení básne 1418
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. Daniell.

    Forma by sa zišla v tomto prípade. Jedna vec,ktorá sa mi páči sú rýmy a peknú atmosféru to má ale miestami mi to príde také ošúchané už hlavne niektoré slová ktoré sú už naozaj klišé a je lepšie sa im vyhnúť. Každopádne to hlavné čo mi vadí je práve tá forma,ktorá tomu chýba.

    4. 4. 2011 14:33
  2. DOKTOR Z HOR (napísal autor básne)

    Tak dík ale ja veru neviem akú formu myslíš ja o písaní vela neviem len sa to snažím v seba násť.

    4. 4. 2011 15:08
  3. papilio_ulisses

    keď rymuješ, tak to skús pekne rozdeliť pod seba podľa rymov. potom máš aj ty lepší prehľad, keď si to po dopísaní prečítaš, čo máš škrtnúť, dopísať, alebo vylepšiť. Dáš tomu formu. A že je to ošúchané, nevadí. Tej dotyčnej sa to bude páčiť a ty postupne prídeš do toho.

    4. 4. 2011 17:10
  4. Daniell.

    Inak povedané daj to do veršov a bude z toho báseň.

    4. 4. 2011 18:43