Basnicky.sk

Čert23  Zobraziť/skryť lištu autora

Hlava NEhlava ........alebo čo mi behá po rozume

Čo je horšie ? Byť sama alebo mať stresy ,že moja polovička je úplný zadubenec, nič mu nedochádza a jeho myšlienkové postupy sú viac než interesantné až ma dojímajú k slzám? Zvláštne je ,že už sa nad tým ani nepozastavujem. Ktorú možnosť by ste si vybrali napríklad vy ? Keby ste sa ma opýtali pred pár mesiacmi , tak by som si vybrala samozrejme ten druhú Ibaže udalosti osobného charakteru, prípadne NEcharakteru, spôsobili , že som sa na tento závažný problém začala pozerať z iného uhlu. Nezostáva mi teda nič, len svoj postoj zmeniť ba až doslova vyvrátiť . Slovom vyvrátiť nemyslím však vyvrátiť ako v piatok večer večeru , ale akože úplne fakticky natvrdo toto tvrdenie znegovať . Ako sa tak zamýšľam , čo u mňa nie je zvykom ,sa mi životom kráča samej celkom dobre . Niekedy ma pochytia emo maniacke chvíľky , kedy by som sa aj dorezala . No našťastie sa mi vždy vráti zvyšok môjho normálne nenormálneho zmýšľania a sebelásky, tento postup
ihneď zamietnem a radšej si dám liter kávy intravenózne rovno do žily. Svet je hneď krajší. Niekedy však úplne postačí aj káva z hrnčeka . Pre prípadných záujemcov , ktorých už pred samovraždou nezachráni ani káva, ani iné omamné látky nasleduje EMO inštruktáž ako previesť už spomínanú seba deštruktívnu činnosť .

Chytíte žiletku ,podľa vlastného uváženia a estetického cítenia, do opačnej ruky ako je tá, na ktorej sa budú rany viac vynímať a už len šmyk a šmyk .Hotovo a všetko ste tým vyriešili. Ja si teraz vôbec , ale vôbec nechcem robiť posmech z pozérov nuž ale nedá mi to .To že nechcem berte ako bod k dobru , lebo ja nie som až taká ovca ako vyzerám. Často vyjadrím svoj názor priamo a stručne . Preto vysielam posolstvo do vesmíru pre citových ľudí . Prosím vás nerežte sa, zvyšujete rapídne percento samovrážd a znižujete percentuálny podiel Slovákov v našej populácii , veď kto to bude dorábať. Dorábanie detí je síce zábavne a viac ako slastné , ale malo kedy je aj čas . Ak uprednostňujete rychlovky na záchode tak o problém menej , bežne pracujúci ľudia z tohto systému vypadávajú , ale to som zas inde.
Inak emákov mám celkom rada , ale ja by som sa nerezala. Dôvod menom samota by u mňa nebol dostatočným argumentom aby ste ma presvedčili že rezanie sa je niečo normálne a uvoľňujúce. Osamelosť mi žily netrhá ,tak načo sa rezať . Myslím ,že mi ich z tela aj tak vyrve stupidita ľudí , prípadne nejaký sexuálny zvrhlík v tmavej uličke . Teraz si určite myslíte : ,, Hmm dievča ty si nejaká namyslená , nemyslíš ?“ Nevravte mi , že nie . Ja už mam ľudí prekuknutých skôr ako oni prekuknú moju osobnosť a pohnútky. Títo ľudia sa vždy sakra mýlia. Málokto totiž pochopí to ako sa správam ,ale všetko čo robím má svoj dôvod. Mám svoje postupy , pravidlá a sny ,ktorých sa držím. Sú úplne iné aké by ste čakali od dievčaťa 21.storočia . Niekedy sa pristihnem , že volím súkromie radšej ako spoločnosť ľudí ,čo je zvláštne . Ja totižto rada spoznávam nových ľudí . Rozbaľujem ich postupne s citom ako vianočný darček. Ženy rozbaľujem a mužov balím . Vie ma prekvapiť slovný pingpong s človekom od ktorého som to nečakala . Rozhovory o bláznivých veciach , novátorských postupoch a humor na správnej vlnovej dĺžke vyvolávajú u mňa viacnasobný komunikačný orgazmus. Deň , keď ho zažijem považujem za osobný sviatok a prínos do života. Avšak sviatky sú len sem-tam. Preto radšej skĺznem do svojej fantázie a strácam kontakt s realitou , ale vždy sa viem úspešne vrátiť späť . Takže povedať čo je lepšie , mať svoj osobný svet alebo spoločnosť iných ľudí je pre mňa dosť ťažké a to hneď z dvoch dôvodov . Po prvé ja som extrovert ,ale mám obdobia keď som radšej mimo reality a utiahnem sa do ústrania a po druhé si myslím , že nikto nie je na svete sám. Máme rodinu a kamarátov , ktorí budú vždy stáť pri nás , takže aj keď sa práve nezmietam v osídlach lásky nepociťujem samotu , lebo viem , že existujú ľudia ,čo sú tu pre mňa a nenechajú ma nikdy v štichu a za to som vďačná.
Dátum vloženia 20. 11. 2009 22:41
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2268
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. papillon

    pre mňa také ako vídam občas na azete v profiloch.. autocharakteristika.. ale žiadne podstatné gramatické chyby v porovnaní s nimi, máš u mňa plus a plus aj za niektoré, celkom zábavné myšlienkové pochody..

    21. 11. 2009 14:49