Basnicky.sk

Mary-Kate  Zobraziť/skryť lištu autora

Adam 1.časť

Bola noc. Sedela som v aute s jedným chlapcom. Adamom.
"No tak...mňa tak mrzí, aká si na mňa ostala zlá... Prečo sa tak brániš, hm? Viem, ako to chceš!"
Nenávidela som ho za tieto slová. Približoval sa pri nich stále bližšie ku mne a dotýkal sa ma. Nenávidela som ho zato, že vie presne čo chcem.
"Nie! Už som ti niečo povedala! Daj mi pokoj! Ty to nechápeš? Nemal si sa na mňa už ani pozrieť! Teraz by si mal odísť a neukázať sa mi už na oči!"
Tak ma zneužíval! Mal ma len na sex! Stále mu išlo len o jedno! A ja som si sľúbila, že už tretí krát nepodlahnem jeho...ehm...šarmu. Nepodlahnem jeho krásnym slovám a dotykom, ktoré ma tak vzrušovali. už nikdy!
Adam zo mňa nespúšťal svoje čierne oči, z ktorých som bola úplne nesvoja.
Nahol sa ku mne, bozkával ma pokrku a pritom mi potichu rozpraval: "Si taká nádherná. Túžim sa s tebou milovať. Stále. Nechceš so mnou chodiť? Budeme sa stále len milovať.Viem, že to chceš... miluješ to tak ako ja...Tak sa už nebráň!"
Ako som ho len nenávidela za tie slová! Za tie nádherné slová, ktoré ma vedeli úplne dostať. Bože, on bol jediné, po čom som túžila. Tak veľmi som chcela to, čo on. Ale nemohla som mu to dovoliť. Bože, veď chcel len sex! Nemiloval ma vážne! A potom by ma ignoroval a ja by som mohla aj zomrieť od žialu... Nemohla som dovoliť, aby sa úplne obnovili moje city k nemu. Nemohla som dovoliť, aby sa ma čo i len trochu dotýkal!
" Nie!!!" vykríklo zo mňa a ja som sa od neho prudko odtrhla. Adam si ma ale v ďalšej chvíli pritiahol k sebe a úplne zúfalo mi rozprával do ucha: "Nie, to mi nemôžeš urobiť. Prosím, nechoď. Prosím."
Stále sa ma dotýkal. Bolo to také úžasné. Tak som milovala jeho slová. A tie bozky. Páni. Bola som v siedmom nebi. akoby som mohla neodolať? Vlastne som nemala na výber. Aj keď ma Adam prosil, nedával mi na výber- odísť alebo zostať -pevne ma držal a nepustil by ma ani keby som kričala. Bože, aké to bolo úžasné. Už som ďalej nemohla. Dokonale som sa uvolnila v jeho náručí a nechala sa unášať úžasným pocitom jeho bozkov.
Dátum vloženia 24. 6. 2009 18:51
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2849
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre