Basnicky.sk

marketka  Zobraziť/skryť lištu autora

Mamička

život len uteka a ja som pochopila koho na svete najviac rada mam,si to ty-mamička.Zostanem tu s tebou,navždy budeš v mojom srdci uzamknuta a pri tebe vidim vrasky co kvoli mne mas.Si ako kuzelna vila,čo mi dava chut sa smiat.Si jedina žena na svete,ktoru njviac lubim,si moja hviezda ktora v mojom srdci žiari,ja som tvoja dcera ktora ta lubi a budem ta chranit.Dakujem za vsetko,že si ma vychvala,dakujem za tie tažke chvile ked si pri mne stala,je toho vela čo si pre mna urobila.Dakujem mojej mamke že si mi život dala.Si moj anjel stražny ja ta nosim den čo den v mojom srdci zo sebou.Dakujem za tvoju lasku-ja LUBIM TA maička.
Dátum vloženia 20. 1. 2009 12:29
Básnička je vložená v kategórii Smutné
Počet zobrazení básne 1308
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. DAN VAN MAR

    hmm na začiatku som mal pocit akoby som čítal text od Luneticu:Máma. Celkovo je to ako keby to písalo 5 ročné dievčatko. Myšlienka síce pekná ale to podanie je nulové pre mňa.

    20. 1. 2009 16:02
  2. trinityy76

    Prepáč,ale naozaj je to trochu detinské.
    Na druhej strane,písala si od srdiečka a vtedy sa všetko odpúšťa.Píš ďalej

    24. 1. 2009 01:29
  3. marketka (napísal autor básne)

    trinityy76 dakujem

    24. 1. 2009 12:29
  4. myself

    pisete, ze je to detinske...je to naozaj od srdca a tvoju mamku, by to urcite potesilo, snad si jej to citala...ked nie, urob tak...ja som to bohuzial nestihla...pred par rokmi som o nu prisla pri autonehode...a to som bola len dievcatko...takze ti chcem len povedat ako sa mi tvoja basen paci...a co ze sa nerymuje alebo ze je detinska ?!?!je pre tvoju mamu a tej to urcite vadit nebude...

    27. 2. 2009 21:15