Basnicky.sk

tynusqa  Zobraziť/skryť lištu autora

Denník mojej duše

Denník mojej duše

Bolo to koncom teplých, horúcich dní, končilo sa leto. A o týždeň bol nástup do školy. Skôr než sa to stalo, milé stvorenie mi napísalo. Rozhovor cez pokec sa začal ako vždy, no chvíľa už bola o čosi iná keď sme sa prvý krát stretli. Hneď sme si padli do oka, ale ty si sníval o mne niekde v diaľke, zatiaľ čo som si viedla bezstarostný deň v mojej izbe. Zrazu tak nečakane začula som známu melódiu, vykríkla som : „ veď to ide s môjho mobilu!“. Prekvapená aj nedočkavá: „aha, SMS- ka!“ v kolónke meno Tomáš svietilo v texte z úprimného srdca napísané bolo: - dievčatko moje veľmi si sa mi zapáčilo-.
Tak nejako sa mi začal život kypriť šťastím.
Nástup o prvého ročníka mi trochu obavy spravil, ale ty si vždy po mojom boku stál a s radosťou si mi vždy pomáhal. Po čase, ktorý bol tak krásny, nastal deň trochu tmavší.
Nebol taký pekný, žiarivý, mal nádych fialovej až do čierna zafarbenej farby. Problém mojich zamračených dní v mojej duši niesol meno Daniela. No vtedy som ešte nevedela, že to nie je nič oproti tomu čo ma čakalo za dverami budúcnosti. Hoc som sa pre to veľmi trápila, nechcela som ťa stratiť a nevieš o všetko čo som si o tom myslela. Aj keď sme sa veľa rozprávali, koľko nocí som prebdela. Bolo to ťažké ale nebolo to všetko. Ďalšia rana teraz z mojej strany mala meno.......trapy ma to, že som ti spôsobila bolesť, preto meno radšej neprezradím, aj tak vieme o koho ide. Viem veľmi to bolelo a určite tvoje srdiečko praskalo.
Po mnoho prebdených nocí nadišli chvíle slnka, radosti, chvíle strávene na snehu a v prudko- romantickom daždi. Prechádzky letným mestom, bol to už rok čo sme boli spolu....šťastný....dlho.... No po šťastí ako to býva zas prišiel problém ten sa volá Lenka. Ešte len vtedy prišlo ozajstné trápenie. A slzy mi tiekli potokom. Snažila som sa všetko zakryť. Tvárila som sa veselo, ale duša dievčaťa je krehká a zraniteľná. Hrala som sa na silnú ale vo vnútri ma to zožieralo. Nehanbím sa priznať , že som žiarlila ani to že som padla na dno....
Nechcem aby to znelo tak, že ti niečo vyčítam, len spomínam čo sme spolu zažilo a aké prekážky sme prekonali a aké prekonávame...spoločne. preto sa teším z toho čo máme, lebo už naše spoločné dve roky slávime. Som s tebou šťastná. Neopísateľne šťastná. Ale čo je to byť šťastnou? Je to len pojem, ktorý ešte nikto nikdy celkom nedefinoval a má veľa podôb. A jedná z nich si ty. Ďakujem ti za všetky nádherné chvíle strávene s tebou, za lásku, ktorú mi dávaš a za srdce plné lásky. Ďakujem, že ťa môžem milovať, a že ty miluješ mňa. Ďakujem, že mi pomáhaš v ťažkých chvíľach. Za to všetko čo pre mňa robíš nemohla som si nedovoliť poďakovať ti. Urobil si pre mňa toho strašne veľa, ale aj tak ti to pár riadkami nevrátim, ale nič iné ako lásku ti dať nemôžem, lebo moja láska je to najvzácnejšie čo mám....
Dátum vloženia 6. 8. 2008 11:45
Básnička je vložená v kategórii Ostatné
Počet zobrazení básne 1543
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre