Basnicky.sk

charlotte  Zobraziť/skryť lištu autora

pre zlepsenie nalady :)

Ležala v posteli. Chcelo sa jej spať, dostávala sa na hranicu, keď už nerozoznávala medzi snom a skutočnosťou. Prebralo ju až zvonenie telefónu. Vôbec nečakala, že zavolá. Potešilo ju to, zdvihla sa a šla za ním, napriek tomu, že bolo skoro ráno.
Čakal ju pred dverami a v bielej košeli vyzeral neuveriteľne príťažlivo. Šli do jeho izby. Stretli sa prvýkrát, pripadali si však ako starí známi. Keď sa vyzliekli, všetko sa jej zdalo úplne prirodzené. Sledovala jeho pohyby, keď si sťahoval nohavice, postupne odhaľoval svoje nádherné mocné telo. Zdalo sa jej dokonalé. Rozopla si blúzku, nechala ju voľne spadnúť na zem, za ňou automaticky nasledovali nohavice, ostala len v nohavičkách a podprsenke, on v trenírkach. Chvíľu sa seba mĺkvo hľadeli, vychutnávali pohľad na toho druhého. Ona spravila prvý krok, priblížila sa k nemu, zľahka sa ho dotýkala, tuho ju objal, až sa strácala v jeho náručí. Vyvrátila hlavu hore a on ju pobozkal. Tvrdo, vášnivo, tak ako to vôbec nečakala, tak ako to mala rada. Jednoznačne dal najavo, kto bude udávať tempo. Po tom bozku sa jej podlomili kolená, cítila ako vlhne, vnímala tlak jeho penisu na bruchu. Bozkával ju a jeho ruky zatiaľ skúmali jej telo, položil ju na posteľ a celou svojou váhou ju priľahol. Tlmene zavzdychala od rozkoše. Milovala ten tlak mužského tela na svojom. Sklonil hlavu a začal jej bozkávať krk. Prsia v podprsenke obišiel a pokračoval na bruchu, jemne ju hrýzol, presunul sa vedľa nej a keď sa chcela oslobodiť, nedovolil jej to. Nohou jej pridržiaval jej nohy, ale mierne rozkročené. Prstom blúdil po okraji nohavičiek, dráždil jej cez ne klitoris, mohla sa zblázniť od vzrušenia: „no tak, už ho tam strč, strč ho tam!“ v duchu kričala. Chcela mu ísť panvou v ústrety, ale nedovolil jej to. Obrátil ju na brucho a rozopol podprsenku. Prevliekol jej ju cez ruky a vyzliekol, rovnako aj nohavičky. Pokúšala sa mu v tom zabrániť, chcela si len trošku užiť, nechcela sa s ním milovať. On mal očividne na vec iný názor. Stiahol jej ich napriek protestom.
Otočila sa pod ním, nadvihla sa a bozkávala mu brucho, postupne mu sťahovala trenírky, ľahol si na chrbát, pobozkala mu žaluď, penis mu zasypávala jemnými pusami, potom si ho celý strčila do úst, rukou mu zatiaľ masírovala miešok, jej telo sa vlnilo v rytme v akom sa pohyboval penis v jej ústach. Vychutnával si to, nevedel sa dočkať, kedy sa i on bude môcť zapojiť. Vytiahol si ju na seba hore a prevrátil sa i s ňou. Ruky jej pritlačil za hlavu a ona zavzdychala ešte len v očakávaní toho, čo príde. Dvoma prstami jej prešiel po tvári, pristavil sa na bradavke, stlačil ju, až ticho vykríkla, postupoval nižšie, chvíľu sa pohrával s klitorisom a potom ich strčil do jej vlhkej a roztúženej vagíny, celé jej telo sa uvoľnilo a následne znova naplo pod návalom rozkoše. Zaklonila hlavu a vychádzala v ústrety jeho prstom. Naširoko jej roztiahol nohy, potom aj pysky, aby sa zväčšila medzera, nech môže strčiť dnu viac prstov. Bolesť sa miešala som vzrušením, hruď sa jej rýchlo dvíhala, on drsne zrýchľoval tempo. Sledoval ako sa vlní, ako sa leskne jej potom zaliate telo, ako zakláňa hlavu v návale rozkoše, cítil jej napínajúce sa svaly, bola úplne v jeho moci, tak to mal rád.
Keď cítil, že to už dlhšie nevydrží, dal sa nad ňu, nohy jej držal naširoko rozkročené, panvu mala zdvihnutú niekoľko centimetrov nad posteľou. Vkĺzol do nej, vychutnávajúc si každý pohyb, dotyk, vzrušenie. Postupne zrýchľoval, kvapky potu sa kĺzali po jeho tele a nehlučne dopadali na jej, videl rozkoš na jej tvári, zatvorené oči, pootvorené ústa, pulzujúcu žilu na krku. Spomalil, nechcel, aby sa to skončilo priskoro. Vyložila si nohy na jeho plecia, navalil sa na ňu celou svojou váhou, zrýchľoval, zakričala od slasti, potom ešte raz a znova. Nechcel, aby prestala, vzrušoval ho jej krik, dokázal by ho počúvať donekonečna. Teraz už nedokázal prestať, nechcel, aby stíchla, chcel, aby kričala viac a viac.
Túžil vidieť na jej tvári ten známy výraz ukojenia, dívať sa jej do očí a stihnúť ten krátky okamih, v ktorom akoby sa ocitla na chvíľu v inom svete a následný úsmev. Už len chvíľa a bude. Hádam to stihnú naraz. Sústredila sa na to celou svojou vôľou. Nárazmi svojho brucha jej dráždil klitoris, jeho penis ju zvnútra dokonale vypĺňal, privádzal ju do extázy, už len chvíľa...
Dŕn, zazvonil jej telefón. Zobudila sa. Bol to len sen, krásny sen, ktorý sa nikdy nesplní. Pozrela, kto volá. Bol to on. Možno predsa...
Dátum vloženia 27. 5. 2008 11:35
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 4718
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nody7

    taketo ja možem dostavam erekciu ztoho

    27. 5. 2008 11:51
  2. charlotte (napísal autor básne)

    vsak to bol ucel taka erekcia predsa hned zlepsi naladu

    27. 5. 2008 12:18
  3. charlotte (napísal autor básne)

    mna by len zaujimalo, ze preco je [***] vyhviezdickovany a klitoris nie. to je predsa diskriminacia

    27. 5. 2008 17:53
  4. Universal Traveler

    vidis aki su muzi diskriminovany na tomto fore?

    27. 5. 2008 19:36
  5. slonica

    AAA no toto je totálne dokonale úchylné supeer

    2. 6. 2008 13:13