Basnicky.sk

Intrák

Na intráku nás všetkých jebnutý šťvrťwatový reprák budím no ja jediny nemusim... Že prečo? Veď mám na to ľudí. Z ničoho nič reprák chrčí, až ide roztrhnúť membránu. Čo sa to do píp robí tak skoro ku ránu? Kašlem na to, chrápem ďalej, jak sviňa, veď čo, som umelec tak hrám spiaceho Chaplina. Ku večeru s ostatnými dávame hlasné duety, vo sne spolu vyhrávame na športovom dni štafety. A vo vzduchu duny prachu, čo nás k ránu vysušia jak suchu latu a po prebudení kopec strachu. Kde mám vodu? Chlapci, ratuj!
Občas máme na izbe aj menšiu diskotéku, keď oproti v paneláku vyhadzuje elektriku. Samozrejme denny program netvorí iba zábava, no keď sa už treba učiť, každý len nadáva.
Najnovším trhákom sú vreckovkové súboje, balík vreckoviek po izbe lieta ako zo samopalu náboje. Testuje sa takto výdrž jedného paketu, vystreleného ako do vesmíru gigantickú raketu. Následný tvrdý náraz, presná trefa do hlavy, ešte pár takých nárazov a súper sa zaraz rozvalí. A ohľadom tej výdrže, balík sa hrubo oblepí, najprv sa pásik lepiacej nareže a potom všetky diery zalepí. A súper už ani sekundu neváhal, balík už vzduchom letí, ten druhy čo na stotinu zaváhal, možno už nebude mať deti.
dátum vloženia
26. 3. 2008 21:03
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Próza
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre