Basnicky.sk

papuska  Zobraziť/skryť lištu autora

Svet pod lampou

Ja,stála som pod lampou ked zrazu,na mna niekto uprie zrak.Velmi som sa zlakla a kedze sme boli v meste novy tak to bolo pre mna trochu čudne pretože,som predtym byvala na dedine u babky.Bala som sa odist stale sa tam na mna niekto pozeral,bolo to neprijemne stát tam pod lampou,a nikomu nič nepovedat.Bala som sa urobit krok aj ked to boli iba ludia no nemala som odvahu.V tuto hodinu,v tuto minutu som nevnimala svet začala sa mi točit hlava a bolo to hrozne.Jeden pan ktory sa na mna pozrel prave vo chvily ked som padala na zem ma pohladkal a zobral k sebe domou.Bolo to ako ked Vas Vasa mama obijme no neda sa to ani opisat.Bolo to tak nadherne!No škoda viac si nespomeniem zaspala som,no smim len povedat bolo to nadherne a mile!!
Dátum vloženia 23. 1. 2008 19:13
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2279
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. fero

    papuš slabé pohraj sa s tým toto je len taký pokus nevycibrený nedotiahnutý prerob to celé potom sa uvidí

    24. 1. 2008 15:20
  2. nereg. vevik

    jak toto mozes zverejnit na net sak to je straaasneee........ja som nevidela drbnutejsiu proozu.....nauc sa pisat proozu a potom to tam daj...cica chapes....!!!!!

    25. 1. 2008 10:27
  3. Saphira

    to akože čo má byť? ten úvod by sa celkom dal keby si ho rozpísala, a mohol by sa dať z toho urobiť aj lepší záver, a niečo by sa tam aj mohlo diať, takže asi tak že nie...sorry

    25. 1. 2008 12:51