Basnicky.sk

Anabell  Zobraziť/skryť lištu autora

Ty-jediná

Keď nájdem to miesto kde budeš ty keď nájdem ten kľúč ktorým otvorím srdce ti, keď nájdem toho koho sa najviac bojíš a zneškodním ho .....až potom budeme svoji! Láska je to čo drží nás pri živote a preto nikdy nepustím ťa k vode....sľubujem!
Naša láska prekonala hádam už celý svet! Ja jediný hriech čo urobil som je, že ťa milujem! Môžu ma aj za mreže posadiť a ja na teba myslieť neprestanem! Môžu ma do ringu poslať a ja za teba bojovať budem, preto prosím lásku mi opätuj a srdce svoje mi daruj!
Kým myslím na teba je mi dobre, keď však vidím ťa búši mi srdce najlepšie sa cítim keď som pri tebe. Celé dni sa trápim, rozhodujem čo ti kúpiť mám? Najlepší však bude dar keď poviem ti MILUJEM ŤA! Hoci to nič nové nie je moja myseľ po tebe túži vrele, rozum však vraví mi či si ťa nezaslúži iný, no srdce vyhralo už dávno tento spor! Jediný bôľ v mojom živote bol to že som ťa nenašiel skôr!
Teraz len čakám, čakám na to či ma môže očariť niekto viac ako ty! A odpoveď je istá nie! Ty si poklad jediný čo mám ty si láska čo siaha až ku hviezdam! Ty svojim úsmevom zvádzaš ma a silu dávaš mi tak veľkú že dokážem svet zachrániť sám!
Dátum vloženia 10. 1. 2008 19:18
Básnička je vložená v kategórii Zaľúbené
Počet zobrazení básne 1816
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre