Basnicky.sk

n_natik_k  Zobraziť/skryť lištu autora

**....Jeej.... moje druhé ja....**

hm.. NIka...
Proste neviem, ako inak ti vsetko povedat, ak nie tymto sposobom. Vela krat som toho pomrvla, vela krat som vsetko pokazila.
Je piatok, predposledny piaotk pred Vianocami. Nikola, ja viem, ze nie vzdy je to dokonale ale ja sa snazim.
Vies, ze mna tu mas vzdy aj ked necches, vela rkat sa vyhybas odpvoediam, vela krat sa mi pred ocami stracas.... Sme tak blizko seba zaroven tak daleko.
Len jedno, dve tri chcem... Boli ma ked trpis, boli ma ked ma ignorujes, boli ma ked si smutna, ked places.
Ja som ti slubila mnoho toho, slubila som ti, ze budem ZIT, slubila som ti, ze budem bojovat, slubila som ti, ze ta nikdy nenecham samu, nech sa stane cokolvek.
Tak teraz ti chcem slubit jedno dalsie z dalsich. Ono je to pre mna odst tazke, lebo vies aky je moj osud s vami, nemam to lahke. Vela som musela prekonat, aby ste ma vzali medzi vas. Nika, slubit ti chcem to, ze raz ti dam do kopy vsetky baby ako boli, ves co nika, som absolutne vyrovnana so vsetkym, co povies, chcem ti povedat, ze spravim hocico aby si ty bola stastna, pre mna za mna sa aj udorbim s Barborou, ak bude to tvoja ziadost, spravim naozaj vsekto, len aby si netrepala a zila!! NIKOLA zila..!!
Pretoze, ty si jedna vynimocna osoba, ktoru nikdy nechcem stratit. A viem, ze sa od seba oddaujeme, ze to uz nieje ako pred tym, ale slubujem, ze sa to zmeni naozaj no neviem kedy..
Ves nika, mozno casom..Mozno treba ukoncit vsetko a niekedy zzacat znova....
Moje posledne slova su tie, Nika si pre mna osoba, ktoru si vazim, lubim a respektujem aje mi stebou hocikde dobre.... a viem aj to, ze v nasom escu, nie vzdy it je dobre, ale.....
JA uz nevladzem... :( VSetko je skveleee... :(
Dátum vloženia 14. 12. 2007 16:52
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2246
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre