Basnicky.sk

n_natik_k  Zobraziť/skryť lištu autora

** Nicool**

Ehm... Vzdy som si myslela, ze vsetko zvladnem sama. Ci to bolo stastie, laska, smutok, nenavist, boj... No mylila som sa. Nikto nikdy nedokaze nic sam, bez pomoci inych. A tak to bolo aj v tomto pripade.
Nikola, tak sa volala. Dievca s hnedymi vlaskami, dlhymi prstami, krasnymi ocami a neuveritlne ale naozaj neuveritelne krasnou charizmou. Spoznali sme sa iba nahodou, no ked sme sa spoznali vedeli sme, ze nieco nieco nas k sebe taha.(neskorise vysvetlenie)
Spoznali sme sa necakane, ja opita a ona tez, no pri vedomi, nevedela som do coho idem no teraz a neskor som to zistila. Spoznali sme sa...
Dlho sme sa nestretavali, az do kym, som nemala problemy, nemala som chut zit, chut bojovat, chut smiat sa, no ona to dievca, Nika, na mna ukazla prstom a povedala ides s nami. A od vtedy to zacalo. Stravili sme spolu co to krasny piatok, ci na disce v meste, ci len tak vonku na lavicke. Prezili sme toho dost. Vela tazkeho, vela krehkeho, ale vzdy sme tahali za jeden povraz.
Nika, je dost zvlastny clovek, pre mna je to osobnost. Kazdi vidi osobnost v inom svetle, v inom zmysle, a v tom mojom je to prave Nika.
Nika je uzasna, vie odpustat, vie rozosmiat, vie rozplakat pochopit.
Odpustila mi mnoho veci, ktore by clovek normalny neodpustil, dokazla ma utesi, ked som plakala, a najviac ma dokazala rozosmiat, ked bolo neskoro. Na Nike si asi najvaic vazim to, ze ma spoznala, prijala taku aka som a nebala sa ma mat rada.
Prezili sme spolu krasne obdobie, ktore nemalo konca. Od Prievidze, cez bojnice, az po PArtizanske. Toto leto bolo nase prve a uzasne. Nikdy neolutujem, ze ju poznam.
Neviem presne, preco pisem zrovna teraz, ked je vecer pred Mikulasom, ale je to moj darcek k jej Mikulasovi.
NiCool:
hnedovlase, okate decko s krasnym usmevom. Je uzasna taka aka je, je to snou niekedy naozaj velmi tazke, no je to ona, nasa Nika, uricte viem, ze to nieje proza, ktoru si predstavovala ona a zaroven ani vy a je mi vonkoncom jedno, ze ju ohodnotite na 3,4,5...a ci uz aj 2. Je mi to uplne ukardunte, lebo viem, ze clovek, ktoremu je toto venovane toho to potesi najviac...
Nika...?? ked si toto citas, chcem ti len povedat, ze toto mylsim uprimne zo srdca, a i ked to nieje tak ako si si predstavovala, bude aj lepsie. A chcem ti tiez povedat, ze pre mna srane moc moc znamenas, kazdy den co byva iba vikend si stebou uzivam tak ako sa ma, si ta najlepsia naozaj najlepsia osoba, aku som doteraz v zivote spoznala, a dufam, ze aj jedine... Oplati sa mat 100 kamartov, ale ty pre mna budes vzdy priatel, sestra, naj kamaratka, osoba, ktora vie, kde ako a kedy..
Naozaj som urpimne rada, ze ta mam, ze ta mozem poznat a asi najhlavnesjie som rada, ze ma mas :)
Nikdy na mna nezabudni nech sa stane cokolvek, naozaj cokolvek... NEZABUDNI...aa NicooL??? VSETKO JE SKVELE.....
Dátum vloženia 5. 12. 2007 18:27
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2154
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. n_natik_k (napísal autor básne)

    uff... nikaa...???

    5. 12. 2007 18:31