Basnicky.sk

KORUPCIA...moj nazor

Podľa mňa je v dnešnej dobe strašne veľa problémov,ktoré sa neriešia tak ako by sa mali. Ľudia sú zlí. Všetci. Už deti v školkach si berú hračky. Politici, vyššie postavení úradníci..
Policajti,SBSkari, trestní činitelia...
Výužívajú svoje postavenie. Vyhrážajú sa svojim priateľkám tie sa ich potom boja opustiť pretože si pán policajt náhodou spomenie na ,,isté veci „ a môže byť trestne stíhaná alebo mať iné problémy so zákonom.
To isté robia aj SBSkari. Napríklad na hokeji. Určite veľa z vás, chodí na hokej. Uvediem príklad z bratislavského zimného štadiónu SLOVAN. Cez prestávku išlo jedno dievča okolo SBSkara. Bol to ten typ SBS: 2x2 metre, vyholená hlava v očiach nič dobré.
Dievča zastavil a nechcel ju pustiť ďalej. Obchytkával ju a mal perverzne reči. Dievča ho nadávkou odmietlo a v tom sa SBSkar naštval a začal vykrikovať, že je drzá ku*a a nevie s kým sa rozpráva, že môže poletieť zo štadióna ako špinavá handra a nepomôže jej nič.
Za dievčaťom dobehli 4 kamaráti a ťahali ju preč. Aj do nich sa SBSkar pustil ale len slovne z ďiaľky.
Podľa mňa je to strašné svinstvo. Ako môže niekto obťažovať mladé dievčatá tým,že zneužíva svoje postavenie?.. Dievča sa bojí a nechá sa obchytkávať. Je to nechutné.
Určite by to tak nemalo byť. Kto sa zaujíma o takéto prípady? Kde sú ľudia ktorým záleží na morálke, spravodlivosti...
Mali by byť pod nejakou kontrolou. Myslím SBSky.
Kebyže dievča chce podať trestné oznámenie za obťažovanie a urážanie.. myslíte si, že niečo dosiahne? Myslíte si, že to niekoho bude zaujímať? Myslíte si, že sa to toho SBSkara nejako dotkne? Myslíte si, že ho vyhodia ? NIE. NIE. NIE.
A ak je dievča neplnoleté... povie to svojim rodičom. Rodičia budú chvílu naštvaní, prípadne sa pokúsia pána SBSkara udať, trestne stíhať, vymáhať ospravedlnenie.
Ospravedlnenie je pre takého chlapa veľa na to sa nezmôže. A ostatní... povedia, že vlastne sa nič nestalo ale že si na neho posvietia.
Samozrejme, že si neposvietia a chlapík bude ďalej chlipne pozerať a obchytkávať mladé fanúšičky.
A to všetko preto, že v dnešnej dobe takéto prípady nikoho nezaujímajú. Sú samozrejmosťou. Stávajú sa denne a nikto ich nerieši. A ked rieši tak len aby sa nepovedalo.
A s peniazmi vo vrecku sa zamieta, žeby chlapík naozaj mladú slečnu obťažoval.
A život ide ďalej.
Bralo by sa to inak kebyže ide o znásilnenie.
Ale aj obťažovanie je trestný čin. Alebo sa mýlim?
dátum vloženia
26. 11. 2007 15:57
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Ostatné
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. Michal Bednář

    ako,ked už tak próza...ale ani to nie...skor niekam na blog...hmmm

    26. 11. 2007 16:15
  2. nereg. hviezdicka007

    ...zaujimave...
    nieco na tom bude ale fakt na iny portal s tym..
    nechces ist do politiky?

    26. 11. 2007 16:57