Basnicky.sk

sweet angel  Zobraziť/skryť lištu autora

Milovaná

Je tmava chladna noc kráčam mestom kde skoro nikoho niet, len pár ľúdi ponáhľajúcich sa domov aby boli čo najskôr pri svojich rodinách a v teple. Len ja sa nikam neponáhľam doma ma nikto nečaka som sama. Ako tak kráčam vidim pár zaľúbených "ach povzdychnem si keby ma mal nieto takto rád" Oddávali sa jeden druhému bozkami a nádhernymi pohľadmi. Vedia, že sú stvorení jeden pre druhého. Vôbec ich nezaujíma čo sa okolo nich deje nevnímajú čas ani chlad - veď sa hrejú vlastným telom. Sledujem ich tajne aby som ich nevzrušila. Pozriem sa na hodinky je skoro pol noc rýchlo sa ponáhľam predsa len je mi zima a cíťim veľkú únavu a domov mam ďaleko.
Konečne som doma otvaram dvere vyzliekam sa idem do izby, obliekam si pyžamo. Ľahnem si do postele a rozmýšľam nad tými dvomi a zrazu ani neviem ako mi tečie slza po lici je studená ako dnešný večer. "Neplač dievčs" poviem si pre seba! Nájdes niekoho kto ťa bude milovať.
Pomaly zatváram oči a snívam.
Môj sen sa odohráva na neznámom mieste. V tom sne som len ja a on... Všímla som si ako sa na mňa díva. Je ho pohľad na mňa je úprimný, vášnivý. Cíťim vzláštne chvenie v žalúdku a srdce mi bije ako o preteky. Má nádherne oči a to telo vidno na ňom, že je športovec silne ruky ktoré keby ma v tom momente objali bola by som ako v siednom nebi. Pomaly kráča ku mne a nahodi nevinný usmev. "Ach ten úsmev" vzdychnem si. Je užasný, dokonalý, perfektný akurát pre mňa, len či mu nejde len o to... Blíži sa ku mne a ja som nervoznejšia ako na začiatku. "Ako sa voláš spýtal sa ma.
No ja som mu v tom momente nevedela nic povedať len som sa mu dívala do oči on sa do mojich a ako keby sme vedeli že sme sa našli. "poď so mnou prosim ťa! Nezanmi ma volá a pri tom ho nepoznam to bolo prve čo som si pomyslela. Ale nedokázala som mu povedať nie. Podala som mu moju ľadovú ruku ktorá oproti mojej bola ako oheň. Asi vedel prečo to robí. Kráčali sme ruka v ruke po tmavej uličke až kým sme neprisli do jeho domu. Pozrel sa mi do oči a povedal "neboj sa pod dnu zohreješ sa! V tej chvili by som mala odmietnuť a utekať ale neviem prečo ale súhlasila som. Jeho dom bol krásny, sama podlaha. V kozube horel oheň, podišla som k nemu aby som sa zohrila. Prišiel ku mne a podal mi horúci čaj aby som si dala nieco teplé do žalúdka. Ako som pila dival sa mi do oči. Prázdny pohár položil na stôl a začal mi hladkať vlasy a hrať sa s nimi. Bolo to krásne. Vedel, že som vzrušena lebo to cítil a videl to na mne. Priblížil sa ešte bližšie a pobozkal ma. Nedokázala som mu odoláť a ten bozk som mu vrátila. Citila som jeho horúcu ruku na mojom tele a citila som ako ma začina vyzliekať. Tričko a podprsenka boli dole, pomly ma ukladal na zem. Začal ma hladkať krúžil prstami okolo bradaviek ktore boli od vzrušnia uplne tvrde a men sa to pačilo díval sa mi do oči a usmial sa . Pobozkal ma. V tu chvílu som mu dala dole tričko a hladkala som ho po jeho krásnom horúcom svalnatom tele. Cítila som ako mi dáva dole nohavice a citila som jeho ruku na mojom brušku. Jeho ruka pomaly klesala dole ale nedokazala som ho zastaviť jednoducho som sa mu oddala miloval ma tak krásne ako nikto. ved aj bol mojim prvým Bolo take nadherne ze som nevnimala ani bolest ani cas. "Milujem ťa laska milujem" výslo z jeho ust. V tej chvili som bola tým najštastenjsím dievčaťom na svete. Milovali sme sa až...zrazu keď sa len zobudim a vidim, že to bol len sen....snaď sa mi to raz splni a budem....MILOVANÁ
Dátum vloženia 9. 10. 2007 12:16
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2020
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. Sašenqa

    jaaj tak to ti prajem ale dufam ze tento pribeh nei pravda a ty mas niekoho kdo ta ma rad....

    7. 6. 2008 17:39