Basnicky.sk

Johny  Zobraziť/skryť lištu autora

Krtkovia superagenti

Raz sa stala jedna vec: Maratónske preteky NAPANT-u – vyštartovali muflóny, srnky, jazvece, veveričky, vačice, Minotaurus a Košov kocúr Muro.
Všetko prebiehalo v úplnom poriadku, keď tu zrazu vráskavec začal štrikovať pulovrík na jedli... Prvý v rade jazvec zastal a pýtal si rožky. Rozhodca Kraken už nervózny, že jazvec dopuje, vyčkáva na vhodnú situáciu ako zakončiť trápenie žhavenia 1203 na trojke. Krokodílovi, ktorý sa vracal z poľovačky sa stala nepríjemná vec. Potkol sa a prekazil tvrdý sex medzi jazvecom a vačicou.
Na čele bežala známa štvorka – srnka Magdaléna, Minotaurus a Muro. V zápätí prvá časovka do vrchov. Minotaurus už točil 28 km/h kolobežku. Kvôli týmto pretekom sa nemohol vysporiadať Kumače a obesil sa. Ako tak všetci utekali, tak niekto zmizol. Tu nastupuje vyšetrovateľ Krko (krkavec) aby celú vec vyžehlil. Vzlietol a neuvedomil si, že je priviazaný, ale nakoniec si to všimol a vysral sa na riešenie tohto prípadu. V tom akurát moriak Gábor predstavil pri smreku v hore svoj nový prototyp veveričky. Zistilo sa, že vráskavec zistil, že sa deje niečo nekalé. Sadol do traktora a už si to fičal ku Gáborovi. Vráskavec Ovídius vedel, čo robí. Pochyboval o tom, či je tá veverička čistá. Preto si zobral Cif a Pur + Savo. Priletel ku Gáborovi, vyskočil z helikoptéry. Zobral Mr. Proper a Mr. Pepper a namiešal Clerasil. Potom Pur + Savo. Vzniklo chvenie v duši Gábora. Naokolo sa prehnalo stádo bujakov. Ovídius prekvapený riešením Martikánovho sporu preriekol: mušak – solozsy angomen dach.
Tie slová fašistického podtónu vyvolali rasistické oje v lese. Veveričky bili slony, znásilňovali ich. Toto vypuklo k občianskej vojne. Odvážny jazvec Dexter zobral thompson a išiel bojovať. Prudké boje nastali. Vačice kopali zákopy a vyzbrojovali muflóny tlakovými zbraňami. Muro stihol ešte podpísať petíciu za SS Radikal a neskôr sa vymenoval za cisára Prométea. Toto už smerovalo k záhube. Letectvo vracov Luftwaffe útočilo na levy, ktoré mínometmi devastovali pozemných tvorov. Vtých chvíľach na okraji frontu pomáhal postaviť sa na nohy mravec poručíkovi východného frontu Kodiaka.
Asi 16 000 občanov útočilo na seba. Partizánske boje viedli kamzíky. Špeciálny update, ktorý vytvoril bojovník za Horské výšiny a držiteľ rádu Modrého mloka – Čiľomajster, im umožnil taktovať procesory elektronických zbraní za behu po fronte. Tieto činy mali za následok obrovského výbuchu, ktorý však prehlučnilo 8000 čistých watow v kufri Skylina + 6000 W Mitsubishi Eclipse a Nissana 350Z. Horou otriaslo, všetci na uctenie tlakovej vlny zložili zbrane, vojenský rozviedčík a fotograf Mugavardr Razor Boo De la 3 brázdil oblohu pod krycím menom Sup Sup 12.
Nemecký nadporučík Maršal Hans Mlok išiel omrknúť situáciu na severe frontu. Bolo neskoro keď zistil, že sa ocitol úplne mimo frontu, tak si urobil piknik. Zapálil si na postrach pred židovskými zvermi, ako napríklad lastovičkami. Na ceste 12 km odtiaľ sa začalo prášiť. Loďo si to fičal dole kopcom. Na kufri mu termity pripravovali delostrelecký útok na Huží front. Za volantom bol Čiľomajster. Odpichy robili problémy kódovačom, ktorí akurát lúštili kód navajo salamander. Brutálne boje prerušil peší nátlak sobov a veveričiek z amerických posíl. Prišli Vianoce, napadlo sneh. Ovídius obliekol sveter. Morfeus už dvíhal mobil, keď ticho prerušil samovražedný gibon.
Nastal 1. január 2628. Štatistika zo zdroja Reuter priniesla šokujúce výsledky vojny, ktorá dostala meno Wild Animal’s War I. Zhrozujúca štatistika znela nasledovne:
Zničených 10 Ha pôdy, 35 000 000 kubíkov lesa, zo 16 000 živočíchov prežilo 20. Z tých 15980 boli obete: 1200 slonov, 864 kamzíkov, 599 mlokov, 3000 muflónov, 2 levy, 366 vačíc, 8 vráskavcov, 1000 korytnačiek, 150 vrabcov a 8,3 mroža...
Víťazstvo slávili bojovníci za Volavky v Indii. Všetci sa pustili do obnovy regiónu. Tuning Team 3k poskytol finančnú výpomoc. Železiarne Podbrezová začali zamestnávať vojnových veteránov v administratíve a odbyte. Plánovaný žrebčín sa nakoniec postavil v Malých Karpatoch. Začalo sa nové obdobie dualistických hien. Víťazné mocnosti popriali dobré zdravie Čiľovým potomkom. Venovali mu supergalaktickú jazdu Chevovým kakačom cez CK 1203 Tour.

E N D
Dátum vloženia 23. 6. 2005 11:37
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2777
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. Johny (napísal autor básne)

    no tak toto je ďalší príbeh, tentokrát osobne z mojej tvorby + z tvorby mojho byvaleho spoluziaka a kamarata Igora, priezviskom nemenovaneho tento pribeh patri medzi nase prve co sme napisali, cize nieje az taky dobry ako tie posledne ale myslim si ze stoji za precitanie.. pozor citajte porozne, mozno na prvy krat nepochopite niektore veci..
    s pozdravom Johny a Icko - clenovia skupiny 3K

    23. 6. 2005 11:40
  2. nereg. Flexik

    Chceme ďalšie príbehy!

    11. 7. 2005 14:28
  3. nereg. lolo

    Boha vy ste cisti blaaaaaazni

    18. 7. 2005 21:12
  4. Johny (napísal autor básne)

    dalsie pribehy by aj boli len to nemam kedy sem hodit, kedze som len 5 dni doma a zas sa vraciam na mesiac do prahy, tak v septembry sa tu dalsi objavi urcite..

    1. 8. 2005 08:05
  5. Johny (napísal autor básne)

    ináč t 1203 je tá škodovka, určite si pamätáte staré sanitky

    5. 9. 2005 12:58
  6. predpolnocna a.


    no fajn ..urcite skoda ze nic nepridavas

    21. 12. 2008 19:50
  7. nickmyname49

    Tak toto je bomba . Super . Normálne nenormálne mi to pripomína moje šľahnuté vymyslené príbehy, ako keby som to písal ja .

    21. 12. 2008 19:59
  8. predpolnocna a.

    no vidis nickmy..preco ich nepridas

    21. 12. 2008 20:01
  9. nickmyname49

    Vieš, Kris, nikdy som takéto šľahnutosti nepísal nejak, ako prózu alebo niečo. Vždy som to vymýšľal len v konverzáciách, s kamarátmi alebo v chatoch (četoch) a podobne, a preto to bolo len také na srandu. No ale teraz možno skúsim niekedy spísať niečo také

    21. 12. 2008 20:05
  10. predpolnocna a.

    ..ano? tak mas v mysli urcite zaujimave príbehy..tak skus , je to fajn ..zasmiat sa ..dobre feromony

    21. 12. 2008 20:12