Basnicky.sk

Zaslepena odsudzovanim

Spozna stlpu som ta vzdy sledovala ked si hraval futbal.vzdy kazdy raz ked si trenoval alebo si si len tak kopal do lopty lenze ty si ani nevedel ze existujem. vlastne vedel ved sme spolu chodili do triedy ale ked sme boli my dvaja v triede sami ani si ma nepozdravil nic. ale ked do tridy vosla nasa krasna vtipna sexi spoluziacka hned si ju pozdravil a zacal si ju zavdzat a po nejakom case ste spolu chodili.jedneho pekneho dna nasa uz spominana krasna spoluziacka ktora sa vola(la)natalia sa rozhdla ze zo mna spravi uplneho magora a zo seba najochotnejsiu babu storocia.a tak mi ponukla ze pojde somnou do kadernictva aby mi zmenili uces a pojdeme do obchodov aby som si nieco kupila naseba.
povedala kadernicke nech mi vlasy istriha na uplne kratke a ofinu nech mi necha dlhsiu.ale ja som nenamietala.co cert nechcel mne sa ten uces uzasne hodil.potom sme sli do obchodov a vybralami tie najdrahsie oblecenie ktore bolo okrem toho skoro ako chlapcenske takze kratke vlasy oblecenie ako chalan ale mne to priatlo.ked uvidela ze vyzeram fat dobre nahnevala sa.a na druhy v skole ked som vosla vsetci sa okolo mna zacali motat kto som aka som ina a pekna dokonca aj on ten ktory ma nikdy nevidel.zacal sa somnou rozpravat ako s nataliou predtym zacal ma balit a ja som nevedela co urobit.az na koniec som sa nenechala unist jeho krasou a vtipom a pred celou triedou som mu dala akoby kopacky ze som odmitla najsexi chalana na skole.potom ma vsetci brali ako nalepsiu babu pretoze som odmietla jeho.a neuverite ale nasla som svoju lasku a nebol to on ale bol to chalan ktory sa somnou bavil aj ked iny nie.lenze ja som bola taka slepa ze som nevidela lasku ktora stala predomnou.takze prsiim vas nenechajte sa uniest emociami ale proste nicim lebo mozno sa nespametate ako ja a neskor to olutujete.
dátum vloženia
13. 9. 2007 19:26
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Próza
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. jasom

    pekneee naozaj dobre

    13. 9. 2007 19:29
  2. nereg. ijka

    ten pribeh mi pripomína trochu mna. V tierde som bola celkom oblubena ale nie naj, este par (asi 3) take podobne baby sa nasli (inak jedna je tiez natala)no a som isla po jednom chalanovi a potom sme isli na lyziarsky a tam som sa zalubila do druheho aj ked ten jeden sa okolo mna stale motal,ale uz som nasho kaslala... a potom sa ma aj v skole pytal,ze ci s nim budem chodit... a vykaslala som sa nanho... s tým "novým " som dva roky a som statna... je mi super a nelutujem svoje rozhodnutie,aj ked ten druhy bol krajsi a oblubenejsi a tak

    14. 9. 2007 20:42
  3. nereg. maya

    tak to ti gratulujem ze ti to tak drho vydrzalo a zelam ti aby to tak bolo dalej...

    17. 9. 2007 22:47
  4. nereg. kika8-maya

    dakujem dufam zhe vydrzi

    18. 9. 2007 14:30