Basnicky.sk

...Potom môže byť neskoro

Najlepšie priateľky Sandra a Lea sedeli v PUBE a popíjali kofolu...-Nezahráme biliard? spýtala sa Lea, -Vidíš, super nápad. - Poďme sa pozrieť či je voľný stôl. No hrali dvaja chalani.. Podišli k nim... -Ehm, budete ešte dlho hrať? spýtala sa nesmelo Sandra.. -Baby idete trhať plátno? Odpovedal otázkou jeden s chalanov Filip. -Haha, veľmi smiešne, náhodou nám ide biliard super, tak čo? -No prišli sme len pred chvíľou ale ak chcete môžte si zahrať snami, aspoň budeme vidieť, že to neviete hrať.. Sandra sa už nahnevala...,,dobre!, zahráme si proti vám, ale ak vyhráme platíte nám pivo, jasne? - Ok, súhlasíme, ozval sa druhy chalan Tomáš. Začali hrať, dosť sa na tom nasmiali..Sandre sa Filip hneď zapáčil. A bolo vidno, že aj ona jemu...
Baby sa snažili hru vyhrať, ale Sandra sa nemohla sústrediť, pretože Filip sa na ňu v kuse usmieval a tak druhú guľu čo sa jej podarilo trafiť bola čierna... - No to sa nerátalo :), musíme ísť od znova... čas rýchlo utekal a bolo už veľa hodín. Baby sa rozlúčili s chalanmi a vymenili si čísla... -Musíme si to niekedy zopakovať. povedal Tomáš.. - No jasné súhlasila Lea.. -Môžme aj zajtra pridal sa Filip.. -Inač baby to idete samé domov? V takej tme? Nebojíte sa? -No a čo iné nám zostáva? - Filip navrhol, že pôjde odprevadiť Sandru a Tomáš Leu, keďže bývali obidve iným smerom... Sandra mala pocit akoby Filipa poznala už niekoľko rokov.. - Ja som dnes ani nechcel ísť do PUBU ale Tomáš ma prehovoril, ale keby že viem aké úžasné dievča spoznám, neváhal by som ani sekundu. - Koho tým myslíš? -No jasné, že teba!
Sandra bola veľmi šťastná a celú noc kvôli tomu nespala..Tešila sa, že zajtra opäť uvidí Filipa.. Ráno jej volala Lea, či sa nestretnú..Naraňajkovala sa teda a išla do parku.. Povedali si všetko, čo sa stalo potom ako sa deň predtým rozdelili.. - Leáá, ja som sa zamilovala! On je taký super! ale má babu :(... Aj Tomáš je super, no ten babu našťastie nemá..
Večer sa stretli opäť v PUBE, popíjali kofolu, smiali sa, hrali, kecali a bolo im super..Keď išiel Filip odprevadiť Sandru, povedal jej, že sa rozišiel zo svojou babou, že je z nej úplne hotový a spýtal sa jej či by sním nechcela chodiť. Sandra bola veľmi rada a súhlasila. Padla krásna pusa, na ktorú nikdy nezabudne. Lea začala tiež v tej deň chodiť s Tomášom. Boli to dva takmer dokonalé páriky. Chodili spolu do PUBU, do kina, alebo len tak von.. Takto to bolo mesiac..Filip si už ani nevedel predstaviť život bez Sandry... Moc ju miloval.. Ale spravil chybu...
Bolo asi pol jedenástej večer, keď Sandra sedela vo svojej izbe, počúvala hudbu a rozmýšľala ako má Filipa rada. V tom jej prišla sms ,,Sandra, príď prosím rýchlo do parku, je to súrne, Lea,, Sandra hodila na seba bundu a bežala smerom do parku.. Lea jej išla oproti... - Lea, preboha, čo sa stalo? - Sandra, neuveríš čo som práve videla. Povedala zo smutnou tvárou.. - Lea!, hovor! - Išla som popri fontáne a stál tam Filip a bozkával sa tam s dákou babou!! - Čože??, môj Filipko ?? nepomýlila si si ho s niekým?.. - Určite nie, keď ma uvidel rýchlo bežal preč, zbabelec!.. - No nemôže byť pravda, Filip by ma predsa nepodviedol! - Sandra je mi to veľmi ľúto, ale myslela som, že bude lepšie keď to budeš vedieť. - Lea, to je v pohode, ďakujem ti. A opäť spustila vodopád sĺz. Poď so mnou, budeš spať u mňa..nepôjdeme takto večer samé domov. Sandra ešte do noci plakala, až kým nezaspala.
Keď sa ráno zobudila , myslela si, že to bol len zlý sen. No prišla jej sms od Filipa ,,Miláčik, už asi vieš, čo sa stalo, ja ti to vysvetlím, bol som trochu opitý a stretol som moju bývalú, a začala ma bozkávať.. Asi ma teraz neznášaš, to chápem ale ja ťa strašne MILUJEM, a som najväčší debil aký môže byť.. Nemohli by sme sa ešte stretnúť?,, Sandra sa znova rozplakala. Keď sa zobudila Lea, Sandra jej dala prečítať sms. Lea zavolala Tomášovi a pýtala sa Na Filipa.. Potvrdilo sa to, čo Filip Sandre napísal. Sandra nevedela, či Filipa viac nenávidí alebo miluje. Ešte týždeň jej písal sms ako ho to mrzí, ako ju ľúbi, a ako jej chýba..Potom sa rozhodla, že mu dá ešte jednu šancu, poslednú. Napísala mu kedy a kde sa stretnú.. Filip bol veľmi rád. Moc ju miloval.
Sandra prišla do parku o päť minút neskôr no Filip tam ešte nebol. Bolo jej to divné pretože vždy chodil ešte v predstihu. Čakala na neho pätnásť minút, no on neprišiel.. Rozplakala sa a išla domov... Ako mu chcela povedať, že mu odpúšťa a, že ho moc ľúbi, a che byť sním..a ako jej aj on chýbal...Zazvonil jej mobil, bola to Lea. - Prosím? - Sandra, Filipa zrazilo auto, bol na mieste mŕtvy.
dátum vloženia
30. 8. 2007 22:01
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Próza
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. Syrin

    bolo to pekné... dúfam, že nie skutočný príbeh

    30. 8. 2007 22:06
  2. nereg. petka

    fuuha taak tento pribeh je straasne moc pekny ale smutny:( dufam,ze to nebola skutocnost..

    31. 8. 2007 11:05
  3. nereg. amy-nan

    nie nieje skutočný, a ďakujem

    31. 8. 2007 12:08
  4. Ruža

    Veľmi pekné..som rada len že nie je skutočná

    2. 9. 2007 10:57