Basnicky.sk

ODPUSTENIE

Láska..už dobre viem, čo to slovo znamená.Stretla som lásku svojho mladého živôtika,mojho Jurka:)Sme spolu už vyše 8 mesiacov,a stále sa strašne lúbime.

Celé sa to začalo,ešte v juny 2006,keď mi na internete napísal neznámy,no hneď na prvý pohlad simpatický chlapec.Kecali sme,celé dni,od rána do večera,neskôr sme si začali aj sms-kovať a volať.Chceli sme sa stretnúť, no bránila nám v tom dialka,on bol z Bratislavy a ja z Nitry..a 88 km nie je mala vzdialenosť:)No nakoniec to aj tak vyšlo a 20 augusta sme sa stretli,keď prišiel zamnou do Nitry:)Na prvý pohlad sa mi zapáčil,no myslela som si,že uňho nemám šancu.Sama sebe som sa zdala škaredá a to celé búralo moje sebavedomie a nádeje na to,že by z toho niečo mohlo byť.Ale jemu som sa páčila:)Potom odišiel,ale aj tak sme ostali v kontakte.Dlho sme sa nevideli,možno tak raz za mesiac...Išlo to strašne na psychiku, že nemožme byť spolu,aj keď sa tak strašne lúbime.Nakoniec som to už nevydržala a niekedy v apríli som ho podviedla..Dodnes to ľutujem.Začala som si s chlapcom, kt.si ma namotal.Vedela som, že s ním to nemá budúcnosť,no aj tak som to chcela skúsiť,pretože bol z Nitry a mal na mňa aj dosť času.S Jurkom som sa rozišla v nedelu a nič som mu nepovedala o tom druhom chlapcovi...Dôvod aký som mu povedala bol,že sa nestretávame často a že taký vzťah už JA nechcem.Tlačili sa mi slzy do očí, keď ma neustále presviečal, že už to bude lepšie, že bude zamnou chodiť..nech ho neopúšťam.Stálem som ho lúbila,ale naivne som si nahovárala, že k nemu už nič necítim.Povedala som mu že nie,že sa k nemu nevrátim a on odišiel späť do Bratislavy.Potom mu jedna jeho kamarátka povedala,že som ho podviedla a že mám nového chlapca.Napísal mi, že ma chce nenávidieť,ale že to nedokáže..a ďalej sa už o mňa nesnažil.Potom,po šiestich dňoch ma ten chlapec nechal,že lúbi bývalú.A vtedy som si ja uvedomila,že lúbim Jurka a chcem ho späť.Napísala som mu, či by sme to ešte neskúsili, že viem že mi neverí už,keď som ho oklamala,ale za pokus to stálo...ODPUSTIL MI! Začal chodiť do Nitra 2-3 krát týždenne,aj cez školu:)Tento "druhý" vzťah bol o úplne inom.Chvíle s mojim miláčikom,boli tie najkrajšie chvíle v mojom živote..a stále aj sú.Chodí sem,vždy keď môže.Milujem ho nadovšetko a aj on mňa.Stále mi neverí,že ho už nepodvediem,no ja to už naozaj neurobím.Pocit,keď podvediete osobu,na ktorej vám najviac záleží a ľúbite ju je ten NAJHORŠÍ pocit na svete! Už NIKDY to nechcem zažiť...
dátum vloženia
24. 8. 2007 21:52
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Próza
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. BUBLINKA

    ospravedlnujem sa za gramaticky chyby,ako napriklad sImpaticky obcas sa stane

    dufam,ze sa vam pribeh bude pacit

    24. 8. 2007 21:55
  2. nereg. BUBLINKA

    Gramataicke

    24. 8. 2007 21:55
  3. nereg. BUBLINKA

    OMG gramatickééééé KONECNE!

    24. 8. 2007 21:56
  4. Dali

    ...slovo STRASNE ma v podstate negativny zmysel.Krajsie by znelo, keby si napisala; VELMI sa lubime. Z tvojich slov som vycitala tvoj mlady,este trosku naivny vek. O NAJHORSICH pocitoch by sa tiez dalo diskutovat, este si toho asi malo v zivote zazila. Myslim ze to co si tu opisala sa stava bezne, dennodenne a stalo sa uz kope ludi. Mne inac tiez, lenze s tym, ze som "ho" nepodviedla. Otazne je aj to slovo "podviezt niekoho". "Stale mi neveri"-> to nie je dobre, urob s tym nieco ! Drzim palce, Dali.

    23. 9. 2007 05:53
  5. ANGELKA19

    ahoj bublinka...
    suhlasim,ze si este mlada asi... a co sa tyka tej 88 km vzdialenosti, tak to vobec nie je vela. ja a moj priatel sme z opacnych stran republiky. on je z nitry a ja z presova.tj 366 km presne. takto na dialku sme to vydrzalai cca 10 mesiacov a ted som sa ja prestahovala do nitry a tu spolu zijeme. takze????

    7. 11. 2007 11:30
  6. nereg. angelka19

    CO TY NA TO?

    14. 11. 2007 17:43