Basnicky.sk

Shiver  Zobraziť/skryť lištu autora

Neopúśtaj koho miluješ kôli tomu kto sa ti páči

Neopúšťaj toho, čo miluješ kôli niekomu kto sa ti páči!!!

Milovaná osoba. Začnem teda tento krátky láskyplný príbeh, ktorý sa môže stať, komukoľvek z nás.
,,píiiiip píiiiip“ začalo sa ráno. Vstala a pozrela na mobil. Ako každý deň v tomto týždni deň prebudila sa na krásnu sms-ku od svojej lásky. Začala čítať a úsmev jej stúpal čoraz viac k ušiam. Zabudla na ťažké písomky, na ťažké skúšky v škole, myslela len na poobedie, keď znova uvidí jeho krásne oči, a keď ucíti jeho krásne bozky.
Školu prežila ako každý iný žiak, ale nie ako každý iný prežije poobedie s tým najkrajším anjelom na svete. Doma vytiahla tú najkratšiu sukňu (i keď vonku bolo ledabolo len 15 C), a obliekla si to najobtiahnutejšie tričko, ktoré našla v skrini. Postavila sa pred zrkadlo, naniesla make-up, čiernou ceruzkou orámovala svoje hnedé oči, špirálou predĺžila svoje už aj tak dlhé mihalnice a nakoniec natrela pery svojím najsladším leskom. Obula topánky na podpätku a vykročila vopred za svojim anjelom. Už len keď uvidela jeho nádherne sa lesknúce zelené oči roztriasli sa jej ako vždy kolená. Vzal ju hneď do náručia a pevne stisol.
Pery mu prebehli po jej tvári, a skončili na jej naleskovaných perách. Jazyky sa opäť stretli. Ľahli si na trávu a ležali telom na tele. Nevedeli sa jeden druhého nabažiť. Furt sa obýmali, bozkávali a ruky im blúdili po celom tele, a neraz pod tričkom. Šepkal jej krásne slová do uška : ,,Milujem ťa najviac na svete! Iba ty si môj najväčší poklad, čo by som bez teba robil?...Sme jeden pre druhého ako stvorený! ..Už nemusím hľadať, svoju lásku som našiel! ..Nikdy ťa neopustím, si len moja!“ ona mu vždy zopakovala to isté len v prvej osobe slovesného tvaru. Po troch hodinách musel nastať ten najhorší okamih dňa – rozlúčka.
Prišla domov zasa o 20 minút neskôr, lebo sa sním nedokázala tak rýchlo rozlúčiť. Večer si zasa volali, a dohadovali ďalšie stretnutia...!!...
no láska ako má byť.. ale.. (muselo tam byť to blbé slovo ALE!!!!!!).....
Prišla jej zrazu sms, celá vytešená že si prečíta od svojho anjelika o tom ako veľmi ju miluje.
Ale nie. Bolo to od iného. Od chalana, ktorý sa jej páčil už hádam celú večnosť, ale nikdy sním nič nemala, lebo furt bol zadaný. Čítala: ,,Ahoj zlato. Ako sa máš? Ešte stále patríš tomu tvojmu chalanovi? Čo keby si zmenila majiteľa? Páčiš sa mi už od samého začiatku.. neskúsime to? Milujem ťa.“ ....Čo? teraz jej to došlo, keby napíše mám ťa rád, to ešte pochopí, alebo keby jej napíše ľúbim ťa, tak by to bolo zo zúfalstva,ale slovko milujem ťa? To už musí niečo znamenať. No nie? Hneď mu odpísala, že aj jej sa páči, a že už nepatrí svojmu anjelikovi, ikeď to bolo klamstvo!! Nevedela čo jej to spôsobí!
...no jasne na ďalší deň s tým machril, a dozvedel sa to aj jej celoživotný anjelik. Problémi!
Mala si zrazu vybrať...a koho?? Chcela skúsiť niečo nové, niekoho nového,a ešte keď sa jej tak veľmi páčil! Vybrala si jeho.. vôbec žiadne slzy, nič len on jej zrazu nezavolal kašlal na ňu, veď si vybrala inú spoločnosť. ..pár dní prešlo kým to všetko utíchlo, a len čakala kedy sa jej nový objav opýta, či sním nechce chodiť....čakala 5 dní, a keď sa ani neozval, ozvala sa ona. Opýtala sa ho, čo a ako medzi nimi. On len so smiechom povedal, že taký menší vtip, že on má babu, s ktorou chodí asi 2 mesiace, a že je to jeho celoživotná láska, že sa mu páči, ale že s ňou nechce nič mať, lebo miluje niekoho iného. To jej pripomenulo svoju bývalú, vlastne aj terajšiu (avšak jej už nepatrí) lásku. Bola zúfala, bola na dne a bola zrazu OSAMELÁ!!!
Sama! Bez nikoho! Nikomu nepatrila! Nikto nepatril jej! Nemal ju kto obýmať! Nemal ju kto bozkávať! ...proste sama! Plakala, revala a kričala!!!!!! Písala sms, svojmu anjelikovi, on je má však na háku kašle na ňu, nechce ju vidieť a kúpil si novú kartu s novým číslom, ktoré ona samozrejme nemá....
...takto končí príbeh lásky..Preto neopúšťaj nikdy niekoho koho miluješ, kôli niekomu kto sa ti páči, lebo on ťa opustí kôli niekomu koho miluje..!!!
Dátum vloženia 9. 6. 2005 16:43
Básnička je vložená v kategórii Zaľúbené
Počet zobrazení básne 2164
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. Tomáškov Motýlik

    Mňa tiež bolí srdce, nie si v to sama, ale neboj sa čas všetko vylieči.

    10. 6. 2005 02:08
  2. Tomáškov Motýlik

    Prepáč, ale ja som nečítala Tvoju báseň a nič som nekopírovala. Tak sa Ti ospravedlňujem ak sa Ťa to dotklo, to som nechcela. Ja som len písala, čo cítim.

    11. 6. 2005 09:16
  3. mikuška

    noooooo....miestami to bolo o ničom a miestami do bolo zas celkom dobré, ale vyplíva z toho pekné ponaučenie, no a problémy sa píšu s tvrdým y...inak za 2

    15. 6. 2005 19:41
  4. annita

    mika no ale no no no ty ju kritizujes za gramatiku a pokojne napises vypliva?

    27. 6. 2005 12:16
  5. SARA17

    Veľmi pekné zamyslenie ozaj...už sa mi to stalo, že som opustila niekoho kvôli niekomu, ale bolo to trošku inak, ale tiež ma ten čo sa mi páčil nechcel poznám to....ináč za 1...

    28. 6. 2005 10:01
  6. Flavier

    Pekne ponata uvaha-taka zo zivota.Bohuzial aj mojho

    11. 11. 2005 13:17
  7. kenya

    precitala som si to a hoci sa mi nic tako nestalo - nastastie ked si to predstavim mam fakt divny blby a strasne zaujimavy pocit , za jedna

    28. 12. 2005 13:10
  8. nereg. Lenka

    Super pekne, za 1. Stalo sa to aj mne, dvaja a zrazu nikto. Stane sa a preto si treba davat v zivote pozor na to co robime, lebo vsetko co psravime sa nam vrati.

    26. 12. 2007 12:13