Basnicky.sk

*Li@*_tOp SeCrEt  Zobraziť/skryť lištu autora

....mOj sEn sA napLniL....

VšetkO sa to začalO pred dvOmi rokmi,ked sa dO našej dediny prisťahOvala rOdina z Nitry. Mali dcéru a syna. Nechápala sOm akO mOhli byť všetky dievčatá v našeh dedine dOňhO buchnuté. Musím povedať,že mne sa najskôr nepáčil,ale akO tak plynul čas,tak sOm sa prichytila,ako naňhO zasnene s OtvOrenými ústami pOzerám.
Prešiel rOk a ja sOm zistila,ze mOje srdce sa pred ním začalO Otvárať viac a viac. ChOdila som akO telO bez duše a s myšlienkami na nehO sOm chOdila spať. Raz,ked sOm kráčala Od kamarátky domov,videla sOm v dialke siluletu.BOla stále bližšie a bližšie.BOl tO ON,môj sen.Srdce mi búšilO Od strachu a radOsti,že hO vidím.Už bOl úplne blízkO,pOdal mi ruku a tíškO len medzi nami šepOl: "AHOJ JA SOM PETER".VtOm sa OtvOrili dvere nášhO dOmu a v nich stála mOja mamka so slOvami:"nO konečne si dOma!"Zase tO bOl len sen.Ale tak skutočný,že sOm ho chcela stále viac a viac...
V ten deň sme sa s kamarátkami stretli na ihrisku.Prišla sOm,alO vždy neskôr.,ale s dObrou náladOu a vysmiata.Stál tam a pOzeral namňa.Snažila sOm sa nevšímať si hO,nO hcela sOm zbudiť jehO pOzOrnosť,čO sa mi asi pO hOdine klipkáním Očkami a nenápadným smiechOm pOdarilO.
"číM tO rObíš,že máš takú dObrú náladu?"spýtal sa ma.Juj,bOl pri mne!!Cítila sOm hO,jehO dych,jehO vôňu,jehO teplO...Stretli sa nám pOhlady a ja sOm cítila,akO sa tOpím v jehO hlbOkých mOdrých očiach."A prečO nie?Ved je sranda s myslím si,že darOvať úsmev je tO najkrajšie,čO ti môžem pOnúknúť." Usmial sa."Tak si hO zOber aj odo mňa." Taký krátky rOzhOvOr a celé srdiečkO mi naplnil neskutOčnou radOsťOu a túžbOu byť zase sním.Prešli tri dni, s úsmevOm sOm chOdila vOn a nešťastná chOdila spávať.NebOl tam,neprišiel...
Zrazu sms-ka,čitam stále dOkOla,neverím vlastným Očiam."Musím´ťa opäť vidieť,len tvoj úsmev mi nestači."stálO vnej.Deň v škOle sa vliekOl akO týždeň pred letnými prázdninami.KOnčene zvOní,utekám dOmOv.Pred OtvOrenou skriňOu stOjím snád hOdinu.MOdré,ružOvé,zelené?ZmätOk,bOrdel,strach,túžba,radOsť...Už hO vidím,stOjí tam,uvidel ma,kráča s úsmevOm ku mne.
"AhOj máš sa?"
"Teraz už dObre,"odpovedala sOm.Zase ten pOhlad.
"A čO si vlastne chcel?Len ma vidieť?"spýtala sOm sa sO strachOm,čO mi OdpOvie.
"Ak ťa teraz pObOzkám,myslím,že budú vyriešené všetky Otázky."
Cmuk a je tO tu,sme spOlu..Môj sen sa naplnil..
Dátum vloženia 11. 3. 2007 16:57
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 2102
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. bruno

    pribeh ako s americkeho filmu

    30. 3. 2007 10:48
  2. bruno

    no asi tam malo byt z am.filmu

    30. 3. 2007 10:54
  3. *Li@*_tOp SeCrEt (napísal autor básne)

    kEd newieS...neriEs....

    2. 4. 2007 17:53
  4. ..::Liuška::..

    kráásne....romantické...no vážne až neuveritelne take rozpravkove...zlate hehdržím palce

    22. 1. 2008 21:47