Relaxačná hudba
strana 1
Viem že už existuje diskusia o hudbe,ale rád by som venoval osobitnú diskusiu tej relaxačnej...poznáte nejakú??pri akej príležitosti ju počúvate ?? v čom vám pomáha ??
občas na mňa pozitívne pôsobí Enya, potom soundtrack Pán prsteňov, Avatar, Gladiátor, Narnia
tiež skupina Muse je dobrá
ale inak, hlavne keď chcem vyzdvihnúť nejaký určitý pocit, počúvam metal slaďáky, ktoré sú spojené s nejakou udalosťou
tiež skupina Muse je dobrá
ale inak, hlavne keď chcem vyzdvihnúť nejaký určitý pocit, počúvam metal slaďáky, ktoré sú spojené s nejakou udalosťou
relaxačnú hudbu nepočúvam(aj keď minule som sem niečo dala od Beethovena),mám rada burcovanie a väčšinou dramatickú hudbu,v ktorej je stupňovanie..potom to skĺzne do jemnej melanchólie..a znovu stupňovanie..proste kontrasty,protiklady,to je moje..
mne relaxačná hudba pomáha pri meditácii..hlavne Enya
ja mávam problémy s apatiou,takže potrebujem skôr stimulujúcu hudbu..a vlastne celkovo Umenie chápem ako stimul emotívna alebo racia,alebo oboje najlepšie
milujem relaxačnú hudbu...pomáha mi premýšľať, a uvolniť sa, hlavne po dlhom dni. Väčšinou tú hudbu hrám sama ale radšej počúvam
Najradšej mám skladby od beethovena spojené so šumom dažďa
Asi som divná
Najradšej mám skladby od beethovena spojené so šumom dažďa
Asi som divná
pre mňa je relaxačnou hudbou nejaká akustická piesen od kapiel ktoré počúvam, takže niečo z metalovej kategorie
aktuálne fičím na piesni od ukrajinskej kapely Architects - heartburn je to fakt pekné, prečo je to niečo ako "relaxačná" piesen?...lebo je smutná :/ mám rada smutné piesne
ale na shinedown či seether nedám dopustiť! I am a plastic man :P
aktuálne fičím na piesni od ukrajinskej kapely Architects - heartburn je to fakt pekné, prečo je to niečo ako "relaxačná" piesen?...lebo je smutná :/ mám rada smutné piesne
ale na shinedown či seether nedám dopustiť! I am a plastic man :P
strana 1