Poézia a Ja a Ty
strana 1
Prečo, keď tu dám hoci akú báseň je najviac sledovaná už po pol hodine ? Vy si zbierate prečítania celý deň a mňa prečíta 30 ľudí za pol hodinu. A všetky básne dávam podvečer až večer tu a za chvilku sú TOP. Prečo ak sú tom a sú to básne napísane len tak na mieste, prečo neviem ako vydať knihu ktorú mám napísanú s najlepšími básnami ?
lebo je prvá na zozname v ľavo a každý na ňu kliká. plus podvečer/večer, to je taký prime time
Máš pravdu, moje básne sú ľahké. Nie ako ľahké ženy, lebo ľahké sú len Hovna. Takže ľudia maju radi sračky, lebo báseň : Princezná je vonku 25 minut a už má 49 pozretí
ak si chceš utvrdiť topy v čítaní, tak dávaj svojím textom nejaké "interesantné" názvy(vlastne niekedy stačí použiť slovo: láska) a návštevníci sa idú za tým zblázniť
a len tak na okraj, nedá sa hodnotiť báseň podľa počtu pozretí...to by bola totiž blbosť, ja si tu pozriem takmer každú novú báseň, ale to neznamená, že každá je, podľa mňa, dobrá či hodná knihy, alebo čo
a ešte mi teraz napadlo, že keby bol názov textu nejak vulgárny, určite by sa prebojoval na prvé priečky v pozrení...drvivá väčšina názvov je založená na pošteklení čitateľových zmyslov
a len tak na okraj, nedá sa hodnotiť báseň podľa počtu pozretí...to by bola totiž blbosť, ja si tu pozriem takmer každú novú báseň, ale to neznamená, že každá je, podľa mňa, dobrá či hodná knihy, alebo čo
a ešte mi teraz napadlo, že keby bol názov textu nejak vulgárny, určite by sa prebojoval na prvé priečky v pozrení...drvivá väčšina názvov je založená na pošteklení čitateľových zmyslov
dám to zdielat na FB,kde mám 10000 ľudí ..a za chíľu tam mám 1000 pozretí a čo s tým?
Niekedy mi stačí,keď si moju báse¨prečíta jeden človek,ktorého báse¨poteší a rozveselí ako 100000 ľudí,ktorý ju zavrhnú .. pre jej "nekvalitu"
ja som rada, ked si moje básne niekto prečíta a aj ked mi ich komentuju, nerozčulujem sa UŽ nad tým, ked si prečítam nejaký negatívny komentár, proste beriem si z toho ponaučenie :P
je len nahoda že je tam použitý nazov mojej basničky ..aks a to da nazvať basen ?? či sa mylim??
strana 1