Basnicky.sk

Fenomén "Facebook"

strana  1 
1 Stuno (zakladateľ diskusie) 18. 12. 2011 22:03
Chcem ,aby každý z Vás napísal, čo znamenal FB pre Vás v roku 2011.. svoje pocity,komentáre,kritiku,nezájem,nepochopenie.. strávený čaš ,množstvo komentárov... čo ja viem všetko...
2 Stuno (zakladateľ diskusie) 18. 12. 2011 22:05
Začnem prvý:

Sklamal som .
Rok 2010 podkrovná izba : " na fb už tento rok nevkročím"

-vydržalo mi to do 15 januára...
Venoval som kopec času tomuto žrútu.. Notebook mi je bližší ako priatelka a ja budem rád,ak sa tejto kokotiny zbavím.Myslím,že je to droga.. chodím tam už automaticky dávam prvé F - tragické mrhanie drahocenným časom.. 2011 sa končí ... a v roku 2O12 už nechcem!!!
3 plk.Rocky 19. 12. 2011 15:11
Facebook je podľa môjho názoru užitočná vec, mne slúži ako narodeninový kalendár a miesto na rýchlu inzerciu. Pri počítači som tak či tak, keďže ho potrebujem kvôli práci. Tým pádom mám ten facebook otvorený stále. Ale venujem mu minimálnu pozornosť.
4 Mrakoplaš 19. 12. 2011 18:30
Stuno, nepreháňaj , viac ako priateľka? ...vlastne čo sa pýtam ja mám to isté s WOWkom , ale na ženy si vždy nájdem čas

k FB, pre mňa tá stránka nič neznamená, občas tam nakuknem či nie nejaká udalosť, alebo kvôli nejakým novinkám zo školy, nepíšem statusy a ani iné hovadiny, žiadne hry, skrátka celkový čas venovaný FB za deň je do 5 minút

a inak ak nechceš, tak sa vymaž, alebo naser adminov, nech ti bloknú IP, alebo rozbi PC...alebo povedz priateľke nech ťa vylieči
5 Damnation 23. 12. 2011 16:47
neutrál... chodila som do školy na druhom konci republiky, takže veľa kamarátov aj odtiaľ či zo zahraničia, po druhé, už sa skoro vôbec ani nerobia plagáty na akcie, všetko máš eventy na FB, takže aj na to sa hodí, narodeninový kalendár, frajer keď je v prahe tak chat atď.... nie som závislá, kľudne aj týždeň bez neho... ale občas je užitočný
6 krasovlaska 27. 12. 2011 16:27
Prvy krat na Fb som sa prihlasila v roku 2008, mala som 18r. a kedze som v tom obdobi prebyvala v zahranici, tak znamenal pre mna vela. Udrziaval puto medzi rodinou, kamaratmi a pod. Zo zahranicia som odisla po roku, v 19-stich a tym padom pre mna prestal mat niejaku vyssiu hodnotu.

Moj subjektivny nazor pre socialne siete je dost negativny. Som staromodna, ale radsej udrziavam kontakty medzi znamymi inym sposobom, najradsej osobne stretnutie.

Akosi sa neviem na tychto podpriemernych soc. sietach, kde vacsina populacie je detinska s pubertalnym a iracionalnym zmyslanim, zaclenit.

Tymto tvrdenim nechcem nikoho urazit.

(moje kroky/prsty vedu najcastejsie ku basnickam.sk, dufam, ze nikomu netreba hlbsie vysvetlovat )
7 nothing 27. 12. 2011 17:33
čo na srdci to na facebooku? ja mám tam účet asi len rok, prvé mesiace som z toho bola nadčená každú sekundu som tŕpla, či dostanem like na nejakú pieseň, alebo pár statusov či fotiek, ale teraz je to inak, neberiem to ako stratu času, ale využívam to na komunikáciu skôr ako na zábavu...nie je to zlá vec, ale nechápem už ludí, ktorý sú na tom závislí aj ked ja sama som bola, ale veľmi rýchlo ma to prešlo.
strana  1 

Pridaj komentár

Táto funkcia je dostupná iba pre prihlásených