Basnicky.sk

Daniela  Zobraziť/skryť lištu autora

Telá sa milujú, ľudia nenávidia

Je tu chladno ako v hrobke, pomyslela si a pohľadom prešla po celej komnate. V tom zazrela dvere, ktoré si doteraz nevšimla, lebo boli skryté v stene. Asi by ani teraz nepostrehla, že tam sú, ale zaujala ich na nich hra svetla.
Vstala a podišla k ním, zvedavá kam asi tak môžu viesť. Opatrne ich otvorila a vošla dnu. Ocitla sa v nejakej tmavej miestnosti, nato si uvedomila, že je v šatníku. Potichu z neho vyšla, keď od prekvapenia skamenela. Oproti nej stál pri posteli Darius a vyzliekal sa. Práve si rozopínal nohavice, keď ju zbadal.
Zarazil sa, rovnako ako aj ona. Pozerali sa na seba bez slova, celkom nehybne. Lucréce chcela odísť, ale nohy jej vypovedali poslušnosť. Len tam stála a sledovala ako podišiel k nej. Schytil župan a jedným pohybom ho z nej strhol. Ona prestala na chvíľku dýchať a stála pred ním celkom nahá. On bez ostychu pohľadom pustoval po jej tele.
„Taká krásna a taká chladná.“ zašepkal. Chcela protestovať, ale nemohla. Objal ju a vášnivo pobozkal. Tak ako si to pamätala. Ako ju vyzdvihol na ruky a niesol do postele, uvedomila si, že sa môžu akokoľvek nenávidieť, ich telá sa aj tak budú milovať. Jej svedomie vôbec netrápil fakt, že je vydatá žena, nezaujímala ju ani jeho manželka. Jediné na čo mohla myslieť boli jeho bozky a dotyky. A tých si užívala do sýtosti. Ich jazyky sa navzájom dotýkali, objímali, až ich opantala sladká horúčava...
Dátum vloženia 14. 3. 2006 13:36
Básnička je vložená v kategórii Próza
Počet zobrazení básne 1967
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
  1. nereg. :)

    hm, a pokračovanie?

    16. 3. 2006 12:53
  2. nereg. Arwen

    Mne sa to páči, je to nice, len jedno mi trošička (fakt jen trošku) nesadlo - ich jazyky sa navzájom dotýkali...ale to je len môj názor.

    18. 3. 2006 09:10
  3. nereg. lubka

    a mne sa to páčilo, také osvieženie

    20. 3. 2006 09:09
  4. Sašenqa

    jaaj toto pekne a to hovorim z vlastnej ksusenosti jednotkaaa

    6. 6. 2008 17:02