Basnicky.sk

Prexus  Zobraziť/skryť lištu autora

Najtajnejší sen

Jedného krásneho dňa pohľad na prežitý život:) :
So svojim životom som plne spokojný. Možno sa mi síce nepodarili splniť úplne všetky sny a túžby,ktoré v mojom srdci každým búšením neustále tleli už od útleho detstva ale za to sa mi splnil sen môjho života zmyslom najvzácnejší a túžbou najkrajší zo všetkých.
Podarilo sa mi konečne nájsť svoju životnú lásku, dušu spriaznenú, ktorú celým svojim srdcom milujem, a odvtedy som jej ho daroval, patrí navždy už len jej a viem, že aj ona mňa ľúbi tiež, jemnosťou a nehou lietame v nebeských oblakoch každým vzájomným nádychom. Prežili sme spolu život priam ako z rozprávky, prostred zelenej lúky obsypanej pestrofarebnými kvetmi a dúhovými potôčikmi tečúc po jej tenkých krajoch pri odľahlom lesíku svojou čistou a jemnou vôňou pripomínajúci svieži mentol vysokohorských čistiniek zďaleka, odkiaľ k nám potok priteká. A spolu s ním aj naša láska nevinne vznášajúca sa svojou silou, nehou a ľahkosťou do šíreho a jasného neba posiatym riedkymi a priezračnými cukrovými obláčikmi.
Láska vo vzduchu sa vznášajúca všade na vôkol, v ktorej sme spoločne vychovali aj naše štyri teraz už dávno dospelé deti, ktoré nás za krátko obklopili radosťami ďalšími, našimi vnúčatami a tie už tiež pomaličky dospievajú.
Som zo všetkého najviac šťastný, keď viem, že o celú našu rodinu je postarané, keď úsmev napĺňa spokojnosťou všetkých našich najbližších a spoločne kvitnúc v ňom žiaria šťastím.
Som veľmi šťastný, že sme mohli všetci spolu prežiť náš život vo vzájomnej láske a harmónii, a že môžem spoločne so svojou milovanou láskou sledovať ako deti pomaličky vyrastajú, a prežívať spolu s nimi detstvo verne po ich boku ešte raz a verne stáť po boku mojej lásky zo všetkých najväčšej s krásnym a nežným srdiečkom vo vnútri, v ktorom láska naša prebýva, každým dňom sa čoraz viacej zrodí a nikdy nezaniká, láska dvoch spriaznených duší a jedného spoločného srdca.
Dátum vloženia 6. 4. 2014 09:51
Básnička je vložená v kategórii Priania
Počet zobrazení básne 2854
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre