Basnicky.sk

Láska je zranenie!!!

Láska je zranenie.

Kristína bola pekná,milá a ochotna pomáhať staršim ľudom a preto sa vzdala svojej lásky,čo začala strašne ľutovať.

Krasna Kristina bola v piatok rano pri rieke aj s kamaratkami lebo mala cas.V domove dvochodcov bola jej mamka pomahat starsim ludom aby si mohla Kristina trochu odychnut. Bolo krasne, slnko svietilo a voda bola taka cista.Bola dobra zmrzlina presne taka aku ma Kristina rada.Zrazu zbadala krasneho chalana (Karola) a zalubila sa na prvi pohlad.Robila vsetko mozne aj nemozne aby si ho ziskala a nakoniec sa aj tak stalo........Mamka za nu casto strazila domou dvochodcov.Leze jedneho dna sa to stalo.Jej mama umrela.
Kristinu to velmi vzalo.Musela sa starat o domou a mala vela roboty s pohrebom.....Postupne tieto problemi znicili vstah Karola a Kristiny.
Karol ju prehovaral nech sa knemu vrati.Kristyna si myslela ze hu Karol uz nezaujma a povedala mu to do oci...........to ho zranilo natolko ze nastupil do auta a mal autonehodu s ktorej vyviazol zivy ale zaroven mrrrtvi.Bol v kolme.
Kristyma hned ako sa to dozvedela isla do nemocnice.Bola prinom kazdy den noc a domou dochodcou jej uz bol ukradnuty.Vkutiku duse dufala ze sa preberie.Celi rok bol vkolme az mu prestalo byt srdce.Kristina bola strasne vystrasena ale doktori ho zachranili.Bol dalsi polrok v kolme a zrazu sa prebral a so slzami v ociach Kristine povedal ,,VZDY SOM TA MAL RAD A NECHCEM TA STRATIT“.Kristyna bola strasne rada ze sa prebral.Karol si vypital bosk.Kristina mu ho dala a.................Karol zomrel.:“-(((((

dátum vloženia
16. 7. 2007 19:38
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah
Básnička je vložená v kategórii Próza
linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre